Η οργή για τους (άδικους) φόρους και το…..ραντεβού στις κάλπες!

0
238

Οι Έλληνες υπήρξαν διαχρονικά λαός ψυχολογίας. Με τα θετικά και τα (πολλά) αρνητικά τους.

Τη συγκεκριμένη παράμετρο του γονιδίου του λαού μας άλλωστε, αξιοποίησαν όσοι πολιτικοί ηγέτες κατάφεραν να πείσουν την κοινωνία να ακολουθήσει το όραμά τους, και αντιστοίχως πλήρωσαν όσοι…..παραμέλησαν.

Στην Ελλάδα της βαθιάς, σύνθετης και πολύ-επίπεδης κρίσης των τελευταίων ετών, είναι προφανές ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της.

Με προχωρημένη απέχθεια και αποστροφή για το πολιτικό σύστημα, που «φούντωσε» την τιμωρητική προδιάθεση, και το ανώριμο φλερτ με τα άκρα και τις ακρότητες που τα συνοδεύουν.

Η εικόνα λοιπόν του μέσου Έλληνα να ανοίγει τον προσωπικό λογαριασμό του στο TaxisNet, για να πληροφορηθεί τον…..λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ, και να υφίσταται το σοκ που έχουν υποστεί οι περισσότεροι, σε συνέχεια μάλιστα της ήδη βαριάς φορολογίας που θα πηγαίνει αγκαζέ με την καθημερινότητα των επόμενων μηνών, διαμορφώνει ένα ζοφερό σκηνικό.

Και περίπου προδικάζει την…..εκτόνωση της οργής που αισθάνονται όσοι συνεχίζουν να φορολογούνται, βίαια και άδικα, τη στιγμή που η φοροδιαφυγή δεν σταμάτησε ποτέ να σεργιανίζει στον τόπο μας ως εθνικό σκορ.

Μια «εκτόνωση» η οποία δίνει…..ραντεβού στις κάλπες. Και αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο για το μέλλον του τόπου!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here