Η παρουσίαση του βιβλίου «Η Στιγμούλα».

0
240

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου «Η Φωλιά» στη Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκε το ανοιξιάτικο μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2014 η πρώτη παρουσίαση της παιδικής ιστορίας «Η Στιγμούλα» που έγραψε και εικονογράφησε η Μαρίνα Γιώτη.

Για το βιβλίο μίλησαν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ζωντανό τραγούδι από την Ολίνα Ξενοπούλου και την Νάγια Πυργαρούση.

Στη συνέχεια τα παιδιά απόλαυσαν τη δραματοποιημένη αφήγηση της ιστορίας της Στιγμούλας με τη βοήθεια της παιδαγωγού Άννας Παπαφίγκου και τις μαθήτριες υποκριτικής του Κώστα Κρομμύδα, Ρούλα Λούρου, Άννα Παπαγιάννη και Χριστίνα Γκουγκουσάκη.

Μετά τα παιχνίδια και τις εκπλήξεις και όση ώρα η συγγραφέας υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της, τα παιδιά έβγαλαν φωτογραφίες ως Στιγμούλες!

Οι ομιλητές τόνισαν την αξία της μοναδικότητας που αναδεικνύει το παραμύθι της Μαρίνας Γιώτη μέσα από το κείμενο αλλά και την εικονογράφησή του και εξήγησαν πώς το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί να βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς να προσεγγίσουν το θέμα των αλλαγών στη ζωή των παιδιών τους.

Η συγγραφέας ευχαρίστησε φίλους, συνεργάτες και κυρίως την οικογένειά της για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση της έκδοσης και παρότρυνε όλους τους παρευρισκόμενους να μην αναβάλουν την πραγματοποίηση του ονείρου τους!

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση CD που περιλαμβάνουν την ανάγνωση του παραμυθιού από τον Κώστα Κρομμύδα σε παραγωγή της Sonar Marketing Consulting.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης με την Άννα Δημιτρίεβιτς και τις δύο κόρες τους, ο ηθοποιός Δημήτρης Γεροδήμος με τη κόρη του, η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και της διαφήμισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here