Η Πατριώτισσα Kim Kardashian και οι άθλιες ντόπιες τηλεπερσόνες.

0
432

Η Kim Kardashian είναι πανέμορφη. Είναι όμως και φλογερή αρμένισσα, πατριώτισσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο Ολυμπία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην δράση της κατά της Τουρκίας και την προσπάθεια της για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στις ΗΠΑ.

Είναι η γυναίκα που έβαζε το χέρι στην τσέπη και πλήρωνε ολόκληρες  σελίδες καταχώρησης για την ιστορική αλήθεια ακόμα και στους New York Times, προκειμένου να γκρεμίσει την Τουρκική προπαγάνδα.

Ναι, μια γυναίκα μόνη της, συγκρούστηκε ανοιχτά και δημόσια με την δήθεν πανίσχυρη Τουρκία. Με συνεχείς δηλώσεις αλλά και έμπρακτο αγώνα. Και τι κατάφερε; Δικαιώθηκε! Αυτή και ο λαός της.

Εδώ έρχεται δυστυχώς η θλιβερή σύγκριση με τις ντόπιες τηλεπερσόνες, με τους ντίρινταχτες καλλιτέχνες, που όχι μόνο δεν συνέβαλαν ποτέ στην διεκδίκηση των εθνικών μας δικαίων, αλλά αντίθετα τα πρόδιδαν στην πρώτη ευκαιρία για να πάνε να βγάλουν μεροκάματο στην Τουρκία.

Ανούσιοι κλόουν που ζουν από την εκμετάλλευση του Ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρουν τίποτα στις Εθνικές διεκδικήσεις. Δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, που τους χαρίζουμε την προσοχή μας και τα λεφτά μας.

Ας μας γίνει δίδαγμα ο αγώνας των Αρμενίων και η Εθνική προσφορά της Kim Kardashian για να ξεβρομίσουμε τον τόπο. Από τα σάπια πρότυπα. Από τα άδεια σκύβαλα. Να διεκδικήσουμε εμείς αυτό που μας αξίζει ως έθνος και ως λαός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here