Μία Πραγματικά ΜΕΣΤΗ Ανάλυση για το αποτέλεσμα των εκλογών από τον Βασίλη Βιλιάρδο.

0
572

-Ακούστε την, αξίζει τον κόπο, όποιο κόμμα και αν ψηφίσατε…

Μέσα σε 2 λεπτά ο Οικονομολόγος και Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος, αναλύει και επεξηγεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η πιο μεστή ανάλυση για το αποτέλεσμα των εκλογών από τον Βασίλη Βιλιάρδο

Είναι μία ανάλυση που θα πρέπει  πρωτίστως να την ακούσουν με προσοχή τα στελέχη του ΣυΡιζΑ και κυρίως η Ηγετική Ομάδα.

Καθώς και επεξηγεί τόσο τον σκανδαλώδη τρόπο που πολιτεύτηκε ο Μητσοτάκης, όσο και την ανικανότητα του ΣυΡιζΑ ακόμα και να ψελλίσει σοβαρά επιχειρήματα τα οποία διέθετε!

Εκπληκτική είναι και η αποδόμηση που κάνει στις Δημοσκοπήσεις, καταλήγοντας ότι οι δημοσκόποι πρέπει να διωχτούν ποινικά.

Βιογραφικά Στοιχεία.

Ο Βασίλης Βιλιάρδος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1955, όπου και τελείωσε το Λύκειο.

Σπούδασε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, εκπονώντας τη διπλωματική εργασία του με στόχο τη διδακτορική διατριβή. Μετά από 5 χρόνια ίδρυσε επιχείρηση εισαγωγής και διανομής ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία.

Έχει εκδώσει σε πολλές εφημερίδες, περιοδικά και το διαδίκτυο, αναλύσεις για την οικονομική κρίση. Ακόμα έχει εκδώσει τρία βιβλία με τον τίτλο «Η κρίση των κρίσεων». Έχει συμμετάσχει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, γύρω από την οικονομική κρίση.

Από το έτος 2018 συμμετέχει στο Κίνημα Ελληνική Λύση ως Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Προγράμματος του κόμματος.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας με την Ελληνική Λύση και συμμετέχει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν γίνει από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here