Η Προέδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Ερυθραίας: «Προσπαθούν να παρουσιάσουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας, ως…..εχθρό του Πανερυθραϊκού»

0
370

Την έντονη αντίδραση της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Δήμητρας Δελή προκάλεσαν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, στα οποία η ίδια και το τοπικό συμβούλιο φέρονται ως…..«εχθροί» στην ανάπτυξη της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας, τον Πανερυθραικό, με αφορμή την καταψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της αδειοδότησης για την κατασκευή γηπέδου 7Χ7 στο Στάδιο «Φώτης Βαρδαξής».

Αφορμή για τα δημοσιεύματα κατά του τοπικού συμβουλίου έδωσε η συνεδρίαση ενημέρωσης που κάλεσε η κ. Δελή, ως πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου τη Δευτέρα 12/2 με σκοπό την ενημέρωση των μελών του συμβουλίου, των φορέων και των κατοίκων για το θέμα.

Η κ. Δελή σε δηλώσεις της κάνει λόγο για «μεθοδευμένα κείμενα σε εφημερίδες, μεθοδευμένη παραπληροφόρηση στους δημότες, που προσπάθησαν να παρουσιάσουν το κοινοτικό συμβούλιο σαν εχθρό της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης»

Προς αποκατάσταση της αλήθειας καλεί τους πολίτες, για να διαμορφώσουν άποψη για το θέμα των γηπέδων 7Χ7 στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ερυθραίας να διαβάσουν την τοποθέτηση του κοινοτικού συμβούλου κ. Λινάρδου την οποία και παραθέτουμε ΕΔΩ……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here