Η Πρωτοψάλτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό.

0
460

Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο στο δελτίο του ΑΝΤ1, η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια, έδωσε τελείως διαφορετική εικόνα για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά την διάρκεια της συναυλίας της.

Αυτά που αποκαλύπτει εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά το επικοινωνιακό του επιτελείο, που για μερικές φωτογραφίες έθεσαν την δημόσια υγεία σε κίνδυνο, όπως η ίδια η κ. Πρωτοψάλτη αποκαλύπτει.

Μάλιστα, η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια, δηλώνει ότι το πρόγραμμα και η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν είχε ανακοινωθεί πουθενά ακριβώς για να μην συγκεντρωθεί κόσμος, και φυσικά δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός να περάσει έξω από το μέγαρο Μαξίμου. Αντίθετα, όπως η ίδια υποστηρίζει, η αλλαγή της διαδρομής έγινε μετά από τηλεφώνημα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Και συνεχίζει λέγοντας επί λέξει:  «ήταν μια στιγμή που με προβλημάτισε γιατί όλοι αυτοί που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα μπορούσα εγώ εκείνη την στιγμή να τους βάλω σε τάξη»!!

Τι άλλο να πει η γυναίκα;

Ο Παντελής Ντζιάλας, ένας από τους μουσικούς που συνόδευε την Α. Πρωτοψάλτη, μιλά στο ΗΠΖ…

Λίγες ώρες μετά τη λήξης της – εν κινήσει – συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη ζήτησα από τον Παντελή Ντζιάλα, ο οποίος συμμετείχε παίζοντας κιθάρα, να μοιραστεί μαζί μας πώς βίωσε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για όλους μας.

Θέλησα να εκφράσω ορισμένες απορίες και αυτές να απαντηθούν από έναν άνθρωπο που συμμετείχε και ξέρει πολύ καλά (μετρά ήδη τρία χρόνια η συνεργασία του με την κα Πρωτοψάλτη) την καλλιτεχνική της υπόσταση και τοποθέτηση.

Ίσως να ήταν ένα από τα ηχηρότερα μηνύματα του πόσο χρήσιμη και απαραίτητη είναι η τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις της. Είχε όμως οικονομικό αντίκρισμα;  Ήταν πρωτοβουλία του Δήμου; Πόσο καιρό πριν το προετοίμαζαν; Μας απαντά ο Παντελής Ντζιάλας.

Η ιδέα αυτή υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό της Άλκηστης. Είχαμε μιλήσει γι’ αυτό, ήταν δύσκολο τεχνικά, και τελικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα βρέθηκε ο τρόπος και είπαμε ότι θα υλοποιηθεί.  Δεν υπήρχε καμία οικονομική συμφωνία.

Ήταν πρόταση της Πρωτοψάλτη. Ερωτηθήκαμε όλοι οι μουσικοί εάν θέλαμε να συμμετάσχουμε, αν είμαστε σύμφωνοι σε όλο αυτό και αποφασίσαμε ότι θα θέλαμε να προσφέρουμε με κάποιο τρόπο κι εμείς στην πόλη που ζούμε, κάνοντας αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Να παίζουμε μουσική.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Εξέγερση της Εκκλησίας μετά το χθεσινό φιάσκο Μητσοτάκη.

Κυριολεκτικά σε εξέγερση οδηγείται η Εκκλησία μετά την χτεσινή εγκληματική φαρσοκωμωδία του πρωθυπουργού έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

Η έμπνευση του να στήσει πανηγύρι με αφορμή την συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, εξόργισε τους Ιεράρχες οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον ζητούν άμεσα το άνοιγμα των Εκκλησιών.

Έτσι, μετά τον Ιερώνυμο και η Εκκλησία της Κρήτης, αλλά – σύμφωνα με πληροφορίες του olympia.gr – και το Πατριαρχείο, ετοιμάζεται να απαιτήσουν το άνοιγμα των Ιερών Ναών για τους πιστούς.

Υ.Γ.1. Άφησαν την Πρωτοψάλτη, φίμωσαν τον Ιεροψάλτη.

Ντροπή Υποκριτές!  Έφτασε ο κόμπος στο χτένι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here