Η πρώτη διαδικτυακή καλοκαιρινή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Άλσος Κηφισιάς.

0
527

Μια πανέμορφη εμπειρία έζησαν όσοι παρακολούθησαν, την Τρίτη 9 Ιουνίου,  την πρώτη διαδικτυακή καλοκαιρινή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα  στο Άλσος Κηφισιάς.

Ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό event, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με φόντο μια καταπράσινη όαση, που έφερε στα σπίτια χιλιάδων θεατών σε όλη την Ελλάδα την υπέροχη ατμόσφαιρα μιας καλοκαιρινής συναυλίας.

Ένα πρόγραμμα, με εικόνα και ήχο κινηματογραφικού επιπέδου με άψογη σκηνοθεσία και την ερμηνεύτρια να γεμίζει τον χώρο και τις καρδιές μας με τη μαγεία των τραγουδιών που έχουν συνδεθεί με τη φωνή της, αλλά και αγαπημένα κομμάτια κορυφαίων δημιουργών.

Μαζί της ο εξαιρετικός ενορχηστρωτής και πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης, αλλά και μια μοναδική ορχήστρα που αποτελείται από τρομπέτα (Απόστολος Καλογιάννης), τρομπόνι (Σπύρος Βέργης), κρουστά (Αντώνης Γερογιάννης) και ακουστικό-ηλεκτρικό μπάσο (Χάρης Κελάρης).

Ο κόσμος που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη συναυλία μέσω της επίσημης σελίδας της Φωτεινής στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/  και τα  social media του Δήμου Κηφισιάς, ζητούσε τα τραγούδια που ήθελε να ακούσει ενώ χιλιάδες εξέφρασαν τη χαρά τους  και τον ενθουσιασμό τους για αυτή την ξεχωριστή συναυλιακή ιδέα.

Η Φωτεινή Δάρρα και οι συνεργάτες της το φετινό καλοκαίρι θα «εκπέμψουν»  και από άλλες υπέροχες γωνιές της χώρας μας οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Το βίντεο της συναυλίας είναι από σήμερα διαθέσιμο,  στο κανάλι της Φωτεινής Δάρρα στο YouTube:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here