Η πρώτη μέρα του Ηλία Ψινάκη στο Δημαρχείο Μαραθώνος!

0
173

Ορισμένες από τις παρατηρήσεις / συστάσεις του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη που έκανε κατά την διάρκεια της ομιλίας του προς τους υπαλλήλους του Δήμου την Δευτέρα 01/09/2014…..παρουσιάζουν «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον διότι έχουν σχέση με την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία ενός Δήμου.

Με το «καλημέρα» βέβαια της θητείας του Ηλία Ψινάκη στη θέση του Δημάρχου ήρθε και η πρώτη κόντρα του με την κεντρική πολιτική σκηνή και συγκεκριμένα με την Αλέκα Παπαρήγα. 

Μιλώντας η Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο καταφέρθηκε εναντίον του Ηλία Ψινάκη ο οποίος είχε δηλώσει πως σε προσωπική του επικοινωνία με «celebrities» ανά τον κόσμο του εξέφρασαν την επιθυμία να έρθουν στην περιοχή του Μαραθώνα για επενδύσεις.

«Όπως λεει και ο δήμαρχος μας, του Μαραθώνα θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους εκεί που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση, θα μας φτιάξει μαρίνες, εκεί που έρχεται κάθε λίγο ο αχόρταγος και παίρνει τα κατοστάρικα, αυτό είναι πολιτισμός»….είπε χαρακτηριστικά η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε ότι είχε σχετική επικοινωνία και αρκέστηκε να δηλώσει πως «αν διέψευδα κάθε αηδία που λεει ο οποιοσδήποτε θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά».

Δείτε την βιντεοσκοπημένη ομιλία του Ηλία Ψινάκη…..και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}xfiQP6qD11w{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here