Η συλλογή της Εριέττας στο διαδίκτυο!

0
498

Κάτι νέο ξεκινάει στη μόδα……Ένα νέο brand στην Ελληνική μόδα ρούχων ανοίγει φτερά και προτείνει νέες ιδιαίτερες τάσεις μέσα από μοναδικές εμπνεύσεις.

Η Εριέττα Κούρκουλου φορά δημιουργία της.

Η Lov!nK Fashion είναι μια νέα, δυναμική εταιρία ρούχων για αγόρια και κορίτσια, για όσους αγαπούν τη μόδα, το ιδιαίτερο στυλ και τα tattoo. 

Η Εριέττα Κούρκουλου -Λάτση μοιράζεται το προσωπικό της γούστο στη μόδα και η ομάδα της Lov!nk το υλοποιεί με μια σειρά ρούχων rock chic με casual κομμάτια συνδυασμένα με τα πιο classy outfits , πρωτότυπες στάμπες, σε πολύ οικονομικές τιμές, σχεδιασμένα και ραμμένα στην Ελλάδα.

Η γιαγιά Εριέττα Λάτση, η μαμά Μαριάννα κι ο αδελφός της Πάρις πήγαν να καμαρώσουν τις δημιουργίες της Εριέττας και να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της.

Στις 30 Μαΐου 2013, η Lov!nk Fashion μας συστήθηκε για πρώτη φορά, με ένα φαντασμαγορικό fashion show, στο The Hub Athens. Special guest εμφανίσεις: Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής, Χριστίνα Σάλτη, Snik, DJ Young και Deadprezz, σε ρόλους που δεν είχαμε ξαναδεί. 

Όμως η Εριέττα με αυτή της τη δραστηριότητα αποκαλύπτει την αγάπη της για τη φιλανθρωπία. Έτσι, στοχεύει ταυτόχρονα και στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων. 

Κάθε φορά που θα κάνετε κλικ ολοκληρώνοντας μια ακόμη ηλεκτρονική σας αγορά, όλα τα κέρδη της Lov!nk θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του σωματείου Save A Greek Stray, καθώς τα ρούχα σε πρώτη φάση θα πωλούνται μόνο μέσω του διαδικτύου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here