Η «Σχολή Καραμανλή» γκρεμίζει τον «Μητσοτακισμό»: Τι σηματοδοτεί η «κοσμογονία» της Λάρισας.

0
239

Ο Πύρινος λόγος του Μανώλη Κοττάκη για τα στημένα Ειδικά Δικαστήρια, τις Υποκλοπές και το Σχέδιο Aνατροπής του Κώστα Καραμανλή, το οποίο ήταν σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας!

Η «σχολή Καραμανλή» γκρεμίζει τον «Μητσοτακισμό»: Τι σηματοδοτεί η « κοσμογονία» της Λάρισας

Από παρουσίαση βιβλίου, εξελίχθηκε σε Μανιφέστο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και πατριωτισμού. Ο λόγος για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»., μπροστά σε λαοθάλασσα στη Λάρισα.

Ουδείς πραγματικά περίμενε μέσα σε αυτές τις μαύρες εποχές, να χυθεί τέτοιο άπλετο και εκθαμβωτικό φως, που ξεσκέπασε ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Μανώλης Κοττάκης συμπύκνωσε τον Πολιτικό Ηρωισμό, τον πραγματικό πατριωτισμό, την προδοσία, τους προδότες, τους πραγματικούς εχθρούς και το σχέδιο πραγματικής εξόδου από το σπιράλ θανάτου, στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία Γαλάζιων Βουλευτών και πολλών αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται «Μητσοτακισμός»:

«Οι υποκλοπές εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων, τα στημένα ειδικά δικαστήρια για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, «ενοχλητικών» Ελλήνων για τις εγκληματικές συμμορίες που προωθούν τα Εθνοκτόνα και κοινωνικά ολέθρια σχέδια τους χρησιμοποιώντας ως ξενιστές, διεφθαρμένες, εκβιαζόμενες και εξαρτημένες πολιτικές ηγεσίες».

Γροθιά στο στομάχι κάθε δικτατορικού πάντως αποτελεί και η ατάκα του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, την οποία μετέφερε από βήματος ο Μανώλης Κοττάκης: «Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Δεν χρειάζονται άλλες περιγραφές, διαβάστε την πλήρη Ομιλία-Μανιφέστο αλήθειας και πατριωτισμού, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here