Η Τοποθέτηση του Αμερικανού Πρέσβη υπό ομαλές συνθήκες θα έριχνε την Κυβέρνηση.

0
234

Αυτή η Περίεργη Τοποθέτηση, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έριχνε την Κυβέρνηση. Τώρα πάμε σε εκλογές, μάλλον θα στοιχίσει στη ΝΔ εκλογικά.

Βέβαια οι ευθύνες, κυρίως, βαρύνουν τον ΥΠΕΞ και την Κυβέρνηση γιατί με την στάση τους ενθαρρύνουν τέτοιες προσεγγίσεις και πρακτικές.

Το δεκάλεπτο της ψυχρολουσίας.

Ημέρα ψυχρολουσίας αλλά και αφύπνισης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή στον τομέα των εθνικών θεμάτων με αφορμή τις τοποθετήσεις του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόρτζ Τσούνη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Σε μια χώρα η οποία βρίσκεται στο παρά πέντε μια κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική συζήτηση και προβληματισμός στην εκλογική διαδικασία όσο αφορά τα Εθνικά Θέματα η τοποθέτηση του Αμερικανού πρέσβη, στην ερώτηση του καλού φίλου και συναδέλφου, Αθανάσιου Έλλις, αναφορικά με τα F-16 και την Τουρκία, έβαλε τα πράγματα στη θέσης του και αποκάλυψε ότι τα σενάρια για «Πρέσπες του Αιγαίου», όχι μόνο δεν είναι αβάσιμα, αλλά δρομολογούνται και ωριμάζουν όλο και πιο πολύ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here