Η Τουρκία πίσω από τις επιθέσεις στα Πανεπιστήμια;

0
688

Αποκάλυψη «βόμβα» από γνωστό καθηγητή ο οποίος δίνει μία νέα διάσταση στο εν λόγω ζήτημα.

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι μαζικές αποστολές 29 φακέλων, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ενώ στην αρχή όλοι θεωρούσαμε πως μπορεί να πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό, ή για μία φάρσα από κάποιους, έρχεται ο γνωστός καθηγητής Ι. Μάζης, να δώσει μία νέα διάσταση στο εν λόγω ζήτημα.

Όπως αποκάλυψε στο δελτίο του STAR χθες, το τελευταίο διάστημα, ο Ερντογάν μέσω των Αδελφών Μουσουλμάνων, κάνει κινήσεις για να προσεταιριστεί το Ινδικό Ισλάμ!

Όπως είπε στη συνέχεια ο έγκριτος καθηγητής, όπου κανείς δεν μπορεί να πει πως τα λεγόμενά του είναι απλά θεωρίες, την στιγμή που ξεκίνησαν να αποστέλλονται οι φάκελοι, την ίδια περίοδο η Άγκυρα ανακοίνωσε την έναρξη της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα».

Πρόκειται λοιπόν για μία υπόθεση που από πίσω κρύβονται οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας; Θέλει η Άγκυρα σε συνεργασία με τους μετανάστες να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα; Ναι είναι η απάντηση, καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε περίεργη χρονική συγκυρία. Η πολιτική κατάσταση δεν είναι σταθερή και όλα είναι στον αέρα.

Μην ξεχνάμε πως και τα Ίμια έτσι ξεκίνησαν και χρειάζεται προσοχή, καθώς τότε οι Τούρκοι εκμεταλλεύθηκαν την πολιτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα.

Δείτε το βίντεο από το 13:30, μέχρι το 16:51

Υ.Γ. Από Ινδία ο φάκελος που αναστάτωσε το Πανεπιστήμιο Σπάρτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here