Η Φαίη Βώκου στον ραδιοφωνικό σταθμό Nostos Radio 100,6.

0
905

Από 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, και κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή η Φαίη Βώκου μάς υπόσχεται ένα δίωρο με τη δική της νότα σ’ ένα πρωινό πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά ήχους του παρελθόντος με τη καλύτερη σύγχρονη μουσική!

Η Φαίη Βώκου είναι έμπειρη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός. Επίσης έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια.

Το ντεπούτο της ως ραδιοφωνικός παραγωγός η Φαίη Βώκου το έκανε το 1996 στο Kiss Fm. Συνέχισε ακάθεκτη με τον NRG, τον Ρυθμό, τον Nitro και τον Vfm με μεγάλη επιτυχία.

Την νοσταλγήσαμε πολύ, και επιτέλους μας ήρθε!! Στο μουσικό ραδιόφωνο του Nostos 100,6.

Το στούντιο παίρνει φωτιά κάθε «Πρωινό με την Φαίη». Με την ζωντάνια της, το ακαταμάχητο κέφι της και την χαρούμενη φωνή της γεμίζει τα πρωινά του Nostos 100,6 με αισιοδοξία και χαμόγελο καθημερινά 09.00-11.00.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Nostos Radio 100,6.

Ένα ΝΕΟ ραδιόφωνο στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του.

Η ψυχή αυτής της παρέας είναι η Rock μουσική η οποία συμπορεύεται με την Pop Rock, την Rock & Roll αλλά και με ρυθμούς της Indie, της Reggae και άλλων αγαπημένων ρυθμών.

Υ.Γ. Απολαύστε ένα (νέο) «ροκ» (;) ραδιόφωνο…..διαφορετικό από τα άλλα!! Ένα νέο παίχτη στα ροκ ραδιόφωνα της Αθήνας; Θα δείξει. Θα δούμε. Θα ακούσουμε δηλαδή.

Υ.Γ.1. Η Φαίη Βώκου στο Nostos 100.6 στις 14.09.2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here