Η Chopard μετατρέπει το κόκκινο χαλί σε….πράσινο!

0
435

Η λάμψη του 66ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να σβήσει τόσο εύκολα, αν και το φεστιβάλ τέλειωσε. Οι μοναδικές εμφανίσεις των διασήμων θα υπάρχουν ακόμη στη μνήμη μας, κι όποτε θέλουμε να ξεφεύγουμε από τις καθημερινές δυσκολίες και τα δεινά μας, ε, ας γυρίζουμε λίγο πίσω.

Η πρόεδρος της Chopard Καρολίν Σώυφελε.

Έτσι για να μεταφερόμαστε, έστω και νοερά σε έναν αλλιώτικο κόσμο. Στην πρεμιέρα λοιπόν της ταινίας Blood Ties του Γκιγιώμ Κανέ οι σταρ εμφανίστηκαν με κοσμήματα από την Green Carpet Collection της Chopard. 

Η Marion Cotillard μάλιστα, επέλεξε να φορέσει τα δυο πρώτα sustainable κομμάτια Υψηλής Κοσμηματοποιίας. Το εξαίσιο διαμαντένιο μπρασελέ και τα σκουλαρίκια ήταν εξαιρετικές δημιουργίες των εργαστηρίων Υψηλής Κοσμηματοποιίας της Chopard.

Marion Cotillard. 

Για πρώτη φορά, τα κομμάτια αυτά δημιουργήθηκαν από πιστοποιημένο Fairmined χρυσό σε κοινοτικά βιοτεχνικά ορυχεία στην Νότιο Αμερική, που υποστηρίζονται από την Alliance for Responsible Mining (ARM) – μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα την Κολομβία που αναπτύσσει τα Fairmined κριτήρια – και χρησιμοποιήθηκαν διαμάντια από ορυχεία πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια του Responsible Jewellery Council (RJC), προερχόμενα από IGC Group.

H Chopard συνεργάσθηκε με την Δημιουργική Διευθύντρια του Eco-Age και Ιδρύτρια του Green Carpet Challenge (GCC), Livia Firth, σύζυγο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Κόλιν Φερθ, για να λανσάρουν το «The Journey», ένα ταξίδι στην βιώσιμη πολυτέλεια, με την παρουσίαση των πρώτων κομματιών της συλλογής Green Carpet Collection, σαν μέρος της High Jewellery Collection της.

Οι φωτογραφίες μας όμως παραπέμπουν και σε άλλες πρεμιέρες και εκδηλώσεις που οι ντίβες προτίμησαν κοσμήματα Chopard.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here