Θα ξεπεράσει ο Μητσοτάκης τον πατέρα του;

0
642

Πολλά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών θύμισαν σε πολλούς μέρες της κυβέρνησης ΝΔ 1990-93 και είναι αλήθεια ότι η δυστοπία που ζει η χώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ταυτίζεται όλο και περισσότερο με την «παρένθεση» του πατέρα Μητσοτάκη, διεκδικώντας πλέον τον τίτλο της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Τα πρωτεία της οπισθοδρόμησης έχει η Παιδεία που μετατρέπεται σε «εθνική διαπαιδαγώγηση» και εκτροφείο σκοταδισμού ενώ τις τελευταίες μέρες οι μαθητές στοχοποιούνται από υπουργούς και ΜΜΕ ως «τεντιμπόηδες» καθώς «αγανακτισμένοι» προσπαθούν να σπάσουν καταλήψεις.

Την ίδια ώρα στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίζεται να κουνά το δάχτυλο ο…Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, αναβιώνοντας τους χειρότερους εφιάλτες του 90-91, από τους οποίους επιχειρεί να πάρει ρεβάνς.

Άλλωστε, χώρος για τη νεολαία και την αξιοκρατία δεν υπάρχει: Μέσα σε ένα χρόνο διαγράφηκαν κατακτήσεις δεκαετιών, η χώρα επέστρεψε στη φαυλοκρατία, ντελίριο διορισμών με έφεση στα σώματα ασφαλείας γίνονται πλέον από πίσω πόρτες και παράθυρα, με το AΣΕΠ de facto καταργημένο.

Πίσω από ψευδεπίγραφα συνθήματα «αριστείας» η ΝΔ μεθοδικά συνθλίβει κάθε αξία των σπουδών, των πτυχίων και των μεταπτυχιακών, αποθεώνοντας τα «δικά μας παιδιά» του πελατειακού κράτους της Δεξιάς. Άλλωστε έχει το Know How: Η «συνέντευξη» σε προσεχή διαγωνισμό θα έχει οκταπλάσια μόρια από το…μεταπτυχιακό!

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here