ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ.

0
361

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 και για τα επόμενα 10 ΧΡΟΝΙΑ, το ιστορικό ΘΕΑΤΡΟ «ΠΑΛΛΑΣ» περνάει επίσημα στα χέρια των «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ» που φιλοδοξούν να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικά έργα του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου, οικογενειακά θεάματα, μουσικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις, με γενικό διευθυντή τον Πάνο Κατσαρίδη.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΜΑ»

(Κεντρική σκηνή)

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ»

Το αριστούργημα του Σοντερλό ντε Λακλό με τον σπουδαίο ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ σε τριπλό ρόλο Μεταφραστή – Σκηνοθέτη – Πρωταγωνιστή.

Δίπλα του οι ταλαντούχες και σαγηνευτικές: Εβελίνα Παπούλια, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρα Δαρμουσλή και Μάρω Κοντού.

( Β Σκηνή)

«ΣΙΡΛΕΥ ΒΑΛΕΝΤAΙΝ» του Willy Russel, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Καστάνη, και σκηνοθέτιδα την Πέμυ Ζούνη και μεταφραστή τον Αλέξανδρο Ρήγα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΘEΑΤΡΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ»

«ΠΥΓΜΑΛIΩΝ-ΩΡΑIΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ» το έργο πρόζα του Μπέρναρντ Σώ.

Την μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή για αυτόν τον χειμώνα, με τα περισσότερα ονόματα πρωταγωνιστών: Κώστας Κόκλας, Δήμητρα Ματσούκα, Παύλος Χαϊκάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Ησαϊας Ματιάμπα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και σε μεγάλη θεατρική επιστροφή η Μάρθα Βούρτση.

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης 

Κοσοτύμια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την άνοιξη και στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Το ΘΕΑΤΡΟ «ΠΑΛΛΑΣ» θα φιλοξενήσει την μουσική παράσταση – αφιέρωμα στην ζωή και τα τραγούδια της Τζένης Βάνου, σε παραγωγή των «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ» και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η κορυφαία στο είδος της Φωτεινή Δάρρα μαζί με έναν μεγάλο θίασο από αξιόλογους τραγουδιστές – ηθοποιούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φωτεινή έχει τραγουδήσει χιλιάδες φορές, αλλά και δισκογραφήσει, μεγάλες επιτυχίες της Τζένης Βάνου!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here