Θράσος και Ντροπή! Ο πολιτικός υπόκοσμος επιτίθεται στην Έλενα Κουντουρά!

0
224

Μία από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς της μεταπολίτευσης, την Έλενα Κουντουρά, έβαλε στο στόχαστρο ο πολιτικός και δημοσιογραφικός υπόκοσμος. Ο ίδιος υπόκοσμος που με τις ίδιες μεθόδους είχε χτυπήσει ανελέητα και την κυβέρνηση Καραμανλή.

Τώρα δυστυχώς ο υπόκοσμος αυτός βρήκε στέγη στο κόμμα του Μητσοτάκη και αποδεικνύει ότι είναι καρκίνωμα όχι μόνο για τη δημοκρατία αλλά για το ίδιο το έθνος.

Η Έλενα Κουντουρά που – τι σύμπτωση – υπηρέτησε και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κάνει ίσως την πιο χρήστη διαχείριση της ιστορίας του υπουργείου τουρισμού!!!

Όχι μόνο έχει καταγράψει το ένα ρεκόρ αφίξεων μετά το άλλο, αλλά διαχειρίζεται ακόμα και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου με απόλυτο σεβασμό και διαφάνεια. Κοινώς από την Έλενα Κουντουρά ο υπόκοσμος δεν έχει να περιμένει τίποτα. 

Γι’ αυτό και ενεργοποιεί την προπαγάνδα τύπου χολέρας για να την χτυπήσει. Όπως ενεργοποίησε και το άθλιο υποκείμενο – πιστόλι της διαπλοκής – που με την αρχή της τουριστικής σεζόν συκοφαντούσε τη χώρα του με στοιχεία του 2012 σε Βρετανική εφημερίδα! 

Αυτοί που προσπάθησαν να καταστρέψουν τον ελληνικό τουρισμό με προδοτικές συκοφαντικές συνεντεύξεις με τις οποίες «ενημέρωναν» τους ξένους τουρίστες ότι στην Ελλάδα θα……πεθάνουν! Σήμερα συκοφαντούν την Έλενα Κουντουρά που τους χάλασε τα βρώμικα σχέδια.

Δυστυχώς για αυτούς, ο Έλληνας πολίτης έχει ξυπνήσει και γνωρίζει ποιοι τον υπηρετούν και ποιοι του έτρωγαν τις σάρκες. Και αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα.

Υ.Γ. Ακόμη κι ο Δημήτρης Κρεμαστινός ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τα ΜΜΕ της Χολέρας!

Μπορεί να είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πάνω απ’ όλα όμως είναι διακεκριμένος επιστήμονας.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός στην ΕΡΤ στις 21/10/2017, διέσυρε τους εμπνευστές και διακινητές της προπαγάνδας περί χολέρας σε δημόσιο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Όχι μόνο για τους εμπνευστές, αλλά επιτέθηκε ευθέως και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (π.χ. το ΣΚΑΙ) που διέδωσαν μία τέτοια άθλια και ψευδή είδηση. Εύγε…….

{videobox}MBR-NlKA_AI{/videobox}

{jcomments on}

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here