ΘΡΙΛΕΡ μέσα στη νύχτα για τις πρόωρες εκλογές.

0
292

Ο Μητσοτάκης θέλει, το «περιβάλλον» δεν τον αφήνει ενώ τρέμουν για να μην γίνει εξεταστική με άλλη Κυβέρνηση!

Οι Βουλευτές έχουν σπάσει τα τηλέφωνα με τους πιο έμπειρους να ξέρουν ότι η κατάσταση  είναι πλέον χωρίς επιστροφή.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ισχυρές πιέσεις από το περιβάλλον του, στον Πρωθυπουργό, να μην προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς η ήττα είναι δεδομένη.

Φαίνεται ότι η εξέλιξη με το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν η θρυαλλίδα που ενδέχεται να οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή τη στιγμή στο μέγαρο Μαξίμου διεξάγεται πραγματικός πόλεμος, αναφορικά με την πιθανότητα προκηρύξεις πρόωρων εκλογών γεγονός που μέχρι πρότινος «απαγόρευαν» ρητά ισχυρά συμφέροντα που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς είχαν να λαμβάνουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτούν να μπουν σε περιπέτειες με ενδεχόμενες συγκυβερνήσεις.

Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προεξοφλούν ότι με Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα, άρα τα πλάνα αλλάζουν άρδην.

Υπάρχουν όμως ισχυρές αντιδράσεις, ενδοοικογενειακού χαρακτήρα που ξορκίσουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ειδικά με το κλίμα που επικρατεί.

Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι η Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά από τις επόμενες εκλογές δεν θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και νομοτελειακά το σύστημα Μητσοτάκη θα καταρρεύσει ακόμα κι αν η Ν.Δ. έρθει πρώτη σε ψήφους.

Κάτι τέτοιο, πολλά μέλη της οικογένειας δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν γι’ αυτό και πιέζουν τον Κυριάκο να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία ημέρα και να αποκρούσει τις πιέσεις των «ισχυρών» να προσφύγει στις κάλπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here