ΙΠΠΟΦΑΕΣ: Το θαύμα της φύσης.

0
686

Αυτός ο μικρός πορτοκαλοκίτρινος καρπός έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστός ως «δυναμίτης υγείας», και την ευθύνη για αυτό έχουν φυσικά τα 190 ωφέλιμα συστατικά του

Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα της φύσης, για το οποίο οι επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει πως η ισχύς του οφείλεται ναι μεν στα πολύτιμα στοιχεία του, αλλά ενισχύεται δε από τον τέλειο τρόπο με τον οποίο έχουν συνταιριαστεί οι συγκεντρώσεις και ο συνδυασμός τους!

Η παρουσία του ξεκινά από την αρχαιότητα και το όνομα του λέγεται πως το πήρε χάρη στο Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος παρατήρησε πως τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν πιο γρήγορα, αποκτώντας δύναμη αλλά και λαμπερό τρίχωμα.

Έτσι το όνομα προέρχεται από τις λέξεις ίππος (άλογο) και φάος (φως, λάμψη).

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες αποτελεί την υπερτροφή του μέλλοντος, δρώντας προληπτικά κατά της γήρανσης, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

Σημαντικά συστατικά, μεταξύ άλλων, που περιέχει είναι: Βιταμίνες C, A, E, D, Β, Κ , όλα τα μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, σελήνιο, ψευδάργυρο), καροτενοειδή, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, β-σιτοστερόλη και φλαβονοειδή.

Δικαιολογημένα λοιπόν τοποθετείται στην πρώτη δεκάδα των πιο θεραπευτικών φυτών στον κόσμο.

Ανακαλύψτε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες στο ΙΠΠΟΦΑΕΣ από τη SUPERFOODS!

Ένα συμπλήρωμα διατροφής με έλαιο ιπποφαούς όπου προέρχεται από προηγμένη ειδική επεξεργασία εκχύλισης, και η οποία διασφαλίζει υψηλή περιεκτικότητα σε λιποδιαλυτές βιταμίνες και πολύτιμα ακόρεστα λιπαρά οξέα(Ω3, Ω6, Ω9).

Τα οφέλη που προσφέρει το ΙΠΠΟΦΑΕΣ της SUPERFOODS:

–Τόνωση, ευεξία και ενέργεια.

–Αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

– Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

– Υποστηρίζει την υγεία μαλλιών, νυχιών και δέρματος.

Μια κάψουλα αντιστοιχεί σε 400 καρπούς ιπποφαούς. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας και καθαρότητας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here