Ισπανία: Κλεπταποδόχος του ματωμένου τουρκικού χρήματος;

0
315

Μεταδίδεται ότι στην Λιβύη υπάρχει διαμαρτυρία των πολιτών, λόγω της ανακοινωθείσης υποψηφιότητας των Καντάφι και Χαφτάρ, εκδηλούμενη με διαδηλώσεις στην Τρίπολη. Στην Τρίπολη, δηλαδή εκεί όπου ο Τουρκικός παράγοντας είναι αυτός που λύνει/δένει προ πολλού.

Εκ των ταραχών που άρχισαν, εύκολα κανείς συμπεραίνει τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αφού μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί πουθενά τέτοια τρέλα. Στις ελεύθερες εκλογές οι λαοί αποφασίζουν ποιός θα τους κυβερνήσει στήν κάλπη.

Όμως το να αποφασίζει ο λαός στους δρόμους α πριόρι σε ποιούς επιτρέπει και σε ποιούς δεν επιτρέπει να είναι υποψήφιοι…κάτι τρέχει. Το ότι οι αποδοκιμαζόμενοι συμβαίνει να ομιλούν την γλώσσα την αντί-τουρκική δεν είναι σύμπτωμα. Είναι η εξήγηση για το τι θα επακολουθήσει. Είναι η ειλημμένη του Ερντογάν να «προστατεύσει» την ελεύθερη έκφραση βούλησης των ψηφοφόρων.

Σιγά που θα περίμενε φρόνιμος. Ποιός να ξέρει τι έχει να συμβεί στην Λιβύη μια χώρα που οι ισχυροί, αφελώς, αφέθηκαν να πιστέψουν τον Τούρκο επιτρέποντάς του να προσφέρει και στους εκεί Άραβες την «Άνοιξη» την αλά Τούρκα βέβαια αφού…είναι πολλά τα λεφτά.

Κάτι φήμες που θέλουν να λένε ότι άρχισε η διανομή των άυλων μετοχών της Τούρκικης εταιρίας που θα αναλάβει τη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, είναι ψευδείς, κακόβουλες, και παραπλανητικές.

Αποκλείεται δε ο «ακέραιος» Σάντσεθ να έχει οποιαδήποτε διάθεση να δεχθεί πληρωμή των Τούρκικων παραγγελιών με βρόμικα λεφτά. Ο Σάντσεθ! Ένας ινδαλγκό!

Αποκλείεται. Ίσως έχει ήδη συμφωνηθεί να πληρωθεί από άλλα. Καθαρά από το Ιράκ ίσως. Είναι το μόνο σίγουρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here