Καθαρές κουβέντες ή Μαύρο στις κάλπες!

0
300

Ο Αλέξης Τσίπρας όπου σταθεί και όπου βρεθεί καταγγέλλει την Κυβέρνηση και τα «πεπραγμένα» αυτής υποσχόμενος ότι θα τα καταργήσει όλα, αναφερόμενος μάλιστα και σε αυτά, που θα  καταργήσει, ένα προς ένα.

Αυτό όμως που δεν πρέπει να λησμονεί είναι η κατάργηση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής στην Ενέργεια, όπως είχε ρητά υποσχεθεί με την εφαρμογή αυτής…τότε που σοκάρισε το πανελλήνιο, και που δυστυχώς ακόμα ισχύει αντιμετωπιζόμενη με τις Αλχημείες του Μητσοτάκη!

Τις γνωστές «Μεσοβέζικες» χωρίς η λύση να διαφαίνεται, και με τον φτωχό δεμένο χειροπόδαρα στις ορέξεις των Παραγωγών Ενέργειας, της ΔΕΗ όχι μόνο συν-περιλαμβανομένης, αλλά και πρώτης πρώτης στην «αρπαχτή»! Αλλάξτε τις λάμπες με LED για να γλιτώσετε. Άκου «δούλεμα»!

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται αυξήσεις για να…αν. Εξακολουθεί όμως να θεωρεί τους Έλληνες, ζητιάνους, υποσχόμενος 150 € κουπόνι σε κάθε Ελληνόπουλο που κλείνει τα 18 του χρόνια! Τι ξεφτίλα!

Συνεπώς για τον ψηφοφόρο η λύση είναι μία και αμφίδρομη. Η εξής: Σαφείς επί αυτού Απαντήσεις, ή Καταψήφιση.  

Όχι Αποχή αλλά Καταψήφιση. Καταψήφιση στις κάλπες για να φύγουν, αφού πρόγραμμα όχι μόνο δεν ανακοινώνουν, αλλά ενεργούν όπως οι Σταθμάρχης στα τρένα: «Πάμε κι όπου βγει!».

Έτσι θα «βγει». Θα τους το επιτρέψει ο ψηφοφόρος;…

Υ.Γ. Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027 με Σαφείς Απαντήσεις.

Το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που μια συνοπτική του εκδοχή μπορείτε να βρείτε στα Εκλογικά του Περίπτερα, γεννήθηκε ακριβώς εκεί που τα ιδανικά, τα οράματα και οι ιδέες συναντιούνται με την πραγματικότητα της Κοινωνίας.

Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here