Ο Βαξεβάνης κονιορτοποιεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Καθαρές κουβέντες και Βρόμικες επιχειρήσεις.

0
420

Την προηγούμενη φορά που είχαν επικαλεστεί το «Δημοκρατικό Τόξο», προσπαθούσαν να πείσουν στον κόσμο πως υπάρχουν τα δύο άκρα, αυτά του Φασισμού και της κακής Αριστεράς και στη μέση παλεύει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο να μας σώσουν με μνημόνια, λιτότητα και αναγκαστική φτώχεια.

Εμφάνιζαν όλη την αντίσταση στην αθλιότητα και τη διαπλοκή τους, την καταλήστευση της χώρας και τη διαφθορά, ως έγκλημα ενοχοποιώντας μια πολιτική δύναμη, τον ΣΥΡΙΖΑ , που ήταν απειλητική γι αυτούς.

Συνεχίζουν να το κάνουν και σήμερα φυσικά, αλλά ο ανοιχτός λογαριασμός τους είναι με αυτόν που δυσκολεύονται. Με τη δημοσιογραφία που αποκαλύπτει όσα πασχίζουν να κρατήσουν κρυφά.

Σε όλα αυτά βέβαια, πρέπει κανένας να προσθέσει την προσωπική εμπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, απέναντι σε εμένα και το Documento, που τον κάνει να αποκαλύπτει το μένος του και την αντιδημοκρατική του πεποίθηση, όταν επιθυμεί απλώς να εμφανίζεται Λουδοβίκος και αδιαμφισβήτητος.

Εδώ που τα λέμε έχει και τα δίκια του. Το Documento αποκάλυψε από τα σπίτια των Παρισίων, μέχρι τις offshore, τα απλήρωτα δάνειά του και την ανέμελη στάση του την εποχή της πανδημίας.

Αν δεν είναι αυτός εχθρός ποιος είναι;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here