Καθολική διεύρυνση του δικαιώματος πρόσβασης στους βρεφονηπιακούς / παιδικούς σταθμούς της Κηφισιάς.

0
492

«Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει αποφασιστικά το έργο του για τη στήριξη των οικογενειών και την καθολική διεύρυνση του δικαιώματος πρόσβασης στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς»…..επισημαίνει ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Γιάννης Παντελεάκης.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι, για την περίοδο 2018-2019, ο Δήμος Κηφισιάς, «όπως έπραξε και πέρυσι, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των παιδιών του Δήμου Κηφισιάς που έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς.

Μέχρι στιγμής, στους 8 Παιδικούς-Βρεφ. Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς και στους 3 Παιδικούς-Βρεφ. Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, έχουν εξυπηρετηθεί 800 παιδιά.

Υπολείπονται περίπου 85 ανέντακτα παιδιά τα οποία αναμένεται να έχουν δικαίωμα πρόσβασης λίαν προσεχώς στον νέο 9ο Παιδικό-Βρεφ. Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς όπου θα ενταχθούν περίπου 65 παιδιά και στους ήδη υπάρχοντες Παιδικούς Σταθμούς θα ενταχθούν 2 παιδιά ανά Σταθμό.

«Υπενθυμίζουμε, τέλος ότι ο Δήμος Κηφισιάς με την δημιουργία του νέου Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού για το 2018, έχει πετύχει να κλείσει για φέτο τον κύκλο της καθολικής διεύρυνσης του δικαιώματος πρόσβασης στους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς της Κηφισιάς»…..αναφέρει ο κ. Γιάννης Παντελεάκης.

Επίσης ανακοίνωσε ότι άμεσα θα παραλάβει ο Δήμος Κηφισιάς το πρώτο λεωφοριάκι του, που θα μεταφέρει τα παιδάκια στους Παιδικούς Σταθμούς. Έπεται και δεύτερο και τρίτο, μέχρις ότου εξυπηρετηθούν όλα τα παιδάκια του Δήμου!!

Ακούγεται πάρα πολύ καλό. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον "εντεταλμένο Μπαμπά" κ. Γιάννη Παντελεάκη!!

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here