Και οι 17 ήταν «σχεδόν» υπέροχοι!

0
589

Πόσες φορές, μετά το τέλος μιας προεκλογικής εκστρατείας, οι Δημότες έχουν απογοητευτεί που όλα όσα παρακολουθήσαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ενός σεναριογράφου; Σίγουρα πολλές……

Μπορεί να ξεκίνησαν 10επτά υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα μείνουν όμως τόσοι ως το τέλος; Αυτό είναι και το «καυτό» ερώτημα των Δημοτών του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης κατά την εκλογική αναμέτρηση τον ερχόμενο Μάιο.

Και αυτό, γιατί από τους 10επτά αρχικά υποψήφιους Δημάρχους μόνο τα τρία τέταρτα περίπου, 35 περίπου ημέρες πριν τις κάλπες, έχουν εκφράσει «έμπρακτα» την υποψηφιότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, καταγράψαμε την εξέλιξη μέχρι σήμερα των 10επτά διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου της Κηφισιάς.

Ένας, ένας «αποχωρεί», ενώ μένουν γυμνοί από τα κοινωνικά τους προσωπεία και αποδεικνύεται ποιοι πραγματικά είναι!

Ως εθίστε, λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές, ο Νίκος Αναγνωστάτος, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγώνα. Αποτέλεσμα έμειναν 16 διεκδικητές.

– Μετά ακολούθησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κηφισιά Ποιότητα Ζωής» υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος αποφάσισε την σύμπραξη με τον Γιώργο Θωμάκο και έμειναν 15 διεκδικητές.

– Ύστερα ακολούθησε ο Δημήτρης Λιανός ο οποίος προσχώρησε στον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη και έμειναν 14 διεκδικητές.

Ύστερα……το έργο συνεχίζεται και έχει αγωνία, αφού δεν μπορεί κανείς πλέον να προδικάσει τις τελικές αποφάσεις ορισμένων από τους μέχρι σήμερα εμφανιζόμενους ως υποψήφιους Δημάρχους.

ΓΕΝΙΚΑ τηρουμένων των χρονικών αναλογιών και των λεκτικών δεσμεύσεων, θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε πως υπάρχει ακόμη περιθώριο για σχετικές ανακατατάξεις του αρχικού αριθμού των 10επτά υποψηφίων.

Παράλληλα, ο Μανώλης Κουρμαδιάς παρουσιάζει καθημερινά τον νυν και τον πρώην Δήμαρχο ως «εκδικητές». Έχουν χωρίσει, διατείνεται, τις υπηρεσίες του Δήμου και τους Δημότες σε δύο στρατόπεδα και τιμωρούν ο ένας τους υποστηρικτές του άλλου. Αληθεύει;;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Την αθλιότητα καλύτερα την αντιμετωπίζεις από μέσα……

Αυτό ίσως να σκέφτονται κάποιοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι είχαν στο παρελθόν κατηγορήσει υποψήφιους Δημάρχους με τους οποίους συντάσσονται τώρα μαζί.

Κάποιοι τους κατηγορούν ότι στην ανάγκη τους να εκλεγούν, ξεχνάνε πλήρως τι έλεγαν!!

Μια άλλη ανάγνωση είναι ότι μπορεί να θέλουν να πολεμήσουν το κακό από μέσα. Να μπορέσουν να γίνουν αυτοί που θα μεταμορφώσουν το κακό σε καλό. Οψόμεθα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here