Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρώ.

0
409

Η ομάδα «naan» παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο « Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» εμπνευσμένο από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ( Ιουλιανού 35 και Γ΄ Σεπτεμβρίου τηλ. κρατήσεων 69.95.798.660 ) από τις 7 Δεκεμβρίου 2013.

Από την τηλεόραση στο σανίδι! Στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό ο Χρήστος Φερεντίνος……«Ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος δέχεται μια παράξενη πρόσκληση σε μεταμεσονύχτια δεξίωση, από τον πρόεδρο του μουσείου αυτοκινήτου, με αφορμή τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από τη δημιουργία αυτής της πολύτιμης και σπάνιας ιδιωτικής συλλογής.

Ο Χρήστος αποδέχεται την πρόσκληση και στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου, όπου προς μεγάλη του έκπληξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδες αίνιγμα που παραμένει ανεξιχνίαστο από το 1923…».

Η ομάδα «naan» παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό» στον απροσδόκητο χώρο του «Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου». Αντλώντας έμπνευση από τον ήρωα της Αγκάθα Κρίστι, Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, και ταξιδεύοντας μέσα στις μαύρες τρύπες του χρόνου, καλεί τους θεατές να παραστούν ως μάρτυρες στην εξιχνίαση ενός σκοτεινού εγκλήματος, άλυτου εδώ και 90 χρόνια.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα
Πρώτη γραφή: Θοδωρής Πετρόπουλος
Θεατρική επιμέλεια: Χάρης Μποσίνας, Φρόσω Λύτρα, Χρήστος Φερεντίνος
Σκηνογραφία και Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Αλέξανδρος Χρηστάρας και Μιχάλης Νιβολιανίτης (DNA)
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
Χορογραφία: Σοφία Μιχαήλ
Εικαστικοί καλλιτέχνες: Βασίλης Πέρρος και Έλενα Παπαδημητρίου
Video art & Promo Video Trailer: Μάνος Χασάπης και Γιάννης Ακιόζογλου
Μακιγιάζ και Φωτογραφίες: Αχιλλέας Χαρίτος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Τσιάλος
Ειδική Συνεργάτης: Ζέτη Φίτσιου
Πρόγραμμα – Αφίσα: Έλενα Αγγελοπούλου – Εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ Θεατρικά
Κατασκευή Σκηνικού: Παναγιώτης Λαζαρίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Έβελυν Τρύφων – Πιτούλη
Executive Producer: Παναγιώτης Τρύφων
Παραγωγή: Ομάδα «naan».

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Σωκράτης Αλαφούζος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Καρολίνα Κάρτερ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Λήδα Ματσάγγου, Σοφία Μιχαήλ, Παναγιώτης Νάτσης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιώργος Τσιάλος και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Παραστάσεις: Παρασκευή – Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 20:15
Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

Τιμές Εισιτηρίων: 17 ευρώ / 12 ευρώ / 5 ευρώ με κάρτα ανέργων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ομάδα «naan» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 με αφορμή την παράσταση «Αυτό το παιδί» του Joel Pommerat και τη σεζόν 2012-2013 πραγματοποίησε τη δεύτερη παραγωγή της «Η Άλλη Αίσθηση», παράσταση βασισμένη στη ζωή και το έργο του Guy de Maupassant.

Η σκηνοθέτης Φρόσω Λύτρα δημιούργησε μια μεγάλη καλλιτεχνική οικογένεια που αποτελείται από εικαστικούς και παραστατικούς καλλιτέχνες και performer που υπηρετούν διαφορετικά είδη τέχνης.

Η ομάδα πειραματίζεται τόσο με τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα έργο/δρώμενο όσο και με τον τρόπο θέασής του. Διερευνά τη συνεύρεση όλων των Τεχνών μέσα σε μια θεατρική πραγματικότητα, που δημιουργείται κάθε φορά σε διαφορετικό χώρο, κυρίως πέρα από τις συμβατικές θεατρικές αίθουσες και σκηνές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here