Καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τον εμβολιασμό: «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

0
345

Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει.

Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι.

Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη «Ζωή» καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε.

Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή.

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού με ένα βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «Εμβολιαζόμαστε-Είμαστε θετικοί στη ζωή» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε σχετική του ανάρτηση στα Social Media.

Στο βίντεο μεταξύ άλλων κάνει την εμφάνισή του και ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος τον Οκτώβριο είχε κάνει την πρωτοφανή δήλωση για τους ανεβολίαστους, το γνωστό πλέον «Να μην σώσουν!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here