Καμπαγιάννης: Ο Χρυσοχοΐδης ή Ακατάλληλος είναι ή Εμπλεκόμενος.

0
385

Για εξευτελισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και προσωπικές ευθύνες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κάνει λόγο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης. 

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει χρέος εντός των επόμενων ωρών-όχι ημερών ούτε μηνών – να φέρει τον Παππά μπροστά στον εισαγγελέα έκτισης ποινών»…ανέφερε ο δικηγόρος σε δηλώσεις του «Στο Κόκκινο».

«Η «εξαφάνιση» του Χιτλερικού κατακαθιού εξευτελίζει πλήρως την Ελληνική Αστυνομία. Αν δεν το πράξει είναι είτε παντελώς ακατάλληλος είτε εμπλεκόμενος και οφείλει να παραιτηθεί άμεσα».  

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης απευθύνθηκε και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας: 

«Κύριε Χρυσοχοΐδη είχατε μία δουλειά να κάνετε. Γνωρίζατε ότι το δικαστήριο θα έβγαζε απόφαση στις 7 Οκτωβρίου, ότι θα υπήρχε χρονική απόσταση ανάμεσα στην απόφαση και τις αναστολές και υποτίθεται ότι φρουρούσατε τα σπίτια των κατηγορουμένων. 

Έβγαιναν συνδικαλιστές της αστυνομίας, όπως ο ανεκδιήγητος Μπαλάσκας και χλεύαζαν ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να τους ξεφύγουν. Τώρα λοιπόν γελοιοποιείται η Αστυνομία, γελοιοποιείται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γελοιοποιείται η Κυβέρνηση». 

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here