Καρά Τεπέ: Εικόνες ντροπής και προκλητική βία από τα ΜΑΤ κατά Γυναικόπαιδων και Δημοσιογράφων.

0
758

Πολλή ένταση επικρατεί σήμερα στη Μυτιλήνη, στο σημείο όπου χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι εδώ και τρεις ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν τον καταυλισμό και τη δομή των προσφύγων.

Λίγο μετά την πληροφορία που λάβαμε σχετικά με είσοδο των πρώτων οικογενειών στη νέα προσωρινή Δομή που στήνεται στο Πεδίο Βολής του στρατού, επικράτησε ένταση καθώς την ίδια στιγμή είχε εισέλθει στους χώρους των τοποθετημένων σκηνών κατά μήκος του δρόμου ομάδα ΜΑΤ και ΟΠΚΕ.

Στο σημείο προκλήθηκε ένταση με τους άνδρες των ΜΑΤ να εκτοξεύουν αδιακρίτως δακρυγόνα στον χώρο όπου βρίσκονταν χιλιάδες οικογένειες με μικρά παιδιά.

Λόγω της αναστάτωσης η ένταση εξαπλώθηκε σε όλο το μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσουν δακρυγόνα και από την αντίθετη κατεύθυνση εγκλωβίζοντας έτσι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στη μέση του δρόμου.

Tony Rigopoulos

Gepostet von Το Κουτί της Πανδώρας – HotDoc am Samstag, 12. September 2020

Τις εικόνες κατέγραψαν τα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται στο σημείο. Τη στιγμή που στον «αέρα» βρισκόταν live σύνδεση μέσα από το Κουτί της Πανδώρας φαίνεται ένας άνδρας των ΜΑΤ να χτυπάει με γκλοπ έναν μετανάστη, ενώ την ίδια στιγμή άλλος άνδρας των ΜΑΤ χτύπησε και έσπρωξε (χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό) τον δημοσιογράφο του Documento και του koutipandoras.gr.

«Θα σε ξανά-πετύχω κάπου» είπε άλλος άνδρας των ΜΑΤ την ίδια στιγμή, καθώς αντιλήφθηκε μάλλον ότι εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν live μετάδοση.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here