Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο δείχνοντας το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας».

0
271

Παρουσίασε την εφημερίδα που ήθελε να εξοντώσει, ως υπόδειγμα Ελευθεροτυπίας!

Επιβεβαιώθηκε η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Eυρωκοινοβούλιο, από μία ενέργεια που έκανε κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του.

Τα άδεια έδρανα φαίνεται πραγματικά ότι τον σφυροκόπησαν ψυχολογικά, όπως άλλωστε και οι Ευρωβουλευτές που πήραν το λόγο και καταφέρθηκαν κατά της πολιτικής του σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά ήταν και το θέμα της ελευθερίας του τύπου στην Ελλάδα.

Μέσα στην απόγνωση του λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέδειξε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» για να αποδείξει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ελευθεροτυπία.

Ξέχασε όμως να πει στους άφωνους Eυρωβουλευτές, ότι την συγκεκριμένη εφημερίδα ήθελε να την κλείσει, και να φυλακίσει τον εκδότη και έναν κορυφαίο δημοσιογράφο της. Τον κύριο Ιωάννη Φιλιππάκη και τον κύριο Αλέξη Τάρκα.

Στήνοντας μάλιστα μία πρωτοφανή σκευωρία, αφού βέβαια είχε φροντίσει να εξαπολύσει ανελέητο πόλεμο κατά της κυκλοφορίας και της εμπορικής δραστηριότητας της.

Με απλά λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι είναι ο Ερντογάν της Ευρώπης, παρουσιάζοντας μία εφημερίδα που ήθελε να εξοντώσει, ως υπόδειγμα δημοκρατικής λειτουργίας!

Υ.Γ. Σε άθλια κατάσταση ο Μητσοτάκης-Άδειο το ευρωκοινοβούλιο!

Μέχρι και η γραβάτα του είναι στραβή. Μα καλά δεν τον είδε κανένας πριν μιλήσει;

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλλον θα απογοητεύτηκε αν περίμενε μεγαλεία και αποθέωση.

Στην αίθουσα βρέθηκαν ελάχιστοι για να τον παρακολουθήσουν και οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν αλλού το μυαλό τους!

Ακόμα και Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος έπαιζε επιδεικτικά με το κινητό του. Αλλά και ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, περισσότερο ενδιαφέρον έβρισκε στο κινητό του παρά στα όσα έλεγε ο κ. Μητσοτάκης.

Αλλά κατά τα άλλα, η Τουρκία και ο Ερντογάν είναι οι απομονωμένοι κατά την «εύστοχη» κρίση της ελληνικής Κυβέρνησης…

Και αν δίνει κανείς σημασία και στα σημάδια, ακόμα και η γραβάτα του Έλληνα Πρωθυπουργού ήταν στραβή! Για να ταιριάζει με το κλίμα μάλλον…

Μεγάλες στιγμές επιτυχίας…

Δεν παρακολουθεί κανείς…

Επί του κινητού ο Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης…

Το κινητό είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τον Νίκο Ανδρουλάκη…

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκε σε επανάληψη των τετριμμένων και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα και το τρίτο μνημόνιο, εκμεταλλευόμενος το ευρωπαϊκό βήμα για να κάνει προεκλογικό αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here