Καταγγελία – Βόμβα του πρόεδρου της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης….για Έλληνες που δυσφημούν / υπονομεύουν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης!

0
477

Σε καταγγελία – βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» (Kontra), ότι Έλληνες που υπηρετούν στις Βρυξέλλες δυσφημούν τη χώρα και υπονομεύουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης, δίνοντας έτσι επιχειρήματα και αφορμές σε ευρωπαίους αξιωματούχους να επιτίθενται στην Ελλάδα για διάφορα ζητήματα.

«Υπάρχουν κάποιοι δυστυχώς που μας εκπροσωπούν στις Βρυξέλλες και συμπεριφέρονται λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση τρομοκρατών, βομβιστών»……τόνισε ο κ. Κορκίδης. 

Όπως εξήγησε, «δεν πρόκειται μόνο για εκλεγμένους, είναι και υπάλληλοι της Κομισιόν, είναι άνθρωποι που εκπροσωπούν τη χώρα σε διάφορα όργανα και ειλικρινά στενοχωριέμαι τόσο πολύ από αυτήν την εικόνα».

Ο κ. Κορκίδης σημείωσε ακόμη ότι «ανεξάρτητα από τα πολιτικά πιστεύω του καθενός, όταν είσαι εκεί για να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου, νομίζω ότι είναι καθήκον σου να υπερασπιστείς την ελληνική κυβέρνηση και την Ελλάδα».

Απηύθυνε μάλιστα έκκληση προς όλους αυτούς να σταματήσουν την κινδυνολογία, ενώ ανακοίνωσε ότι οι κοινωνικοί εταίροι στη χώρα μας θα ξεκινήσουν με τη βοήθεια του υπουργείου Εξωτερικών καμπάνια για να παρουσιάσουν την πραγματικότητα στην Ελλάδα όπως ακριβώς έχει.

Το βασικό μήνυμα θα είναι ότι «η Ελλάδα δεν είναι ούτε οικονομικός τρομοκράτης στην Ευρώπη ούτε οικονομικός μετανάστης στην Ευρώπη».

Δείτε το βίντεο από το 13:20 και μετά……

{videobox}E22Iq-Mcdww{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here