Καταγγελία Δημάρχου που εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ: Δέχτηκα ισχυρές πιέσεις-Το τηλεφώνημα από τον Άδωνη Γεωργιάδη.

0
351

Ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alert προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τηλεφωνήματα που δέχτηκε μετά την εξασφάλιση PCR τεστ με 27 ευρώ, την ώρα που η κυβέρνηση έβαζε πλαφόν στα 47 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δανιηλίδης, την Παρασκευή, με δήλωση του-και ανακοινώνοντας την εξασφάλιση φθηνότερων μοριακών τεστ μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας για το Δήμο του-κάλεσε την κυβέρνηση να βάλει φρένο στον χορό των δισεκατομμυρίων ευρώ, πατάσσοντας την κερδοσκοπία.

Το Σάββατο ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα αρχικά από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές και υποστήριξε πως έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του Δημάρχου.

Ο κ. Δανιηλίδης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είχε κάποια ενόχληση από τον Ιατρικό Σύλλογο. Απαντώντας ανέφερε πως δεν είχε καμία ενόχληση από τον Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Τέλος, ο κ. Δανιηλίδης αποκάλυψε ότι έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίηση του, δέχτηκε ισχυρές πιέσεις με κάποιους να τον «συμβουλεύουν» «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here