ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο Μητσοτάκης έκανε εγκαίνια Κέντρου Υγείας με Δανεικούς εργαζόμενους από άλλα κέντρα.

0
387

Την καταγγελία κάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός έκανε εγκαίνια στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου μεταφέροντας εργαζόμενους από άλλες δομές υγείας.

Σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραστούν στα εγκαίνια, τονίζουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για τις ανάγκες της επικοινωνιακής φιέστας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη εγκαινιάζει το Κ.Υ. υπό-στελεχωμένο και μάλιστα «κλέβοντας» υγειονομικό προσωπικό από δομές υγείας γειτονικών δήμων».

Το γεγονός είναι άκρως εξωφρενικό σημειώνουν οι Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Ραγκούσης, Τρύφωνας Αλεξιάδης και Θοδωρής Δρίτσας καθώς:

«Το συγκεκριμένο έργο παραδόθηκε σχεδόν έτοιμο από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, και το μόνο που απέμενε να γίνει από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, ήταν να εγκρίνουν το σχέδιο Οργανισμού που κατέθεσε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια τον Ιούλιο του 2019 και να στελεχώσουν το Κέντρο Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό».

Ωστόσο, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν έκανε το έκανε καθυστερώντας έτσι τη λειτουργία του Κ.Υ. αλλά μείωσε και τις προβλεπόμενες θέσεις προσωπικού, για την πλήρωση των οποίων – μειωμένων – αυτών θέσεων επιλέγει τώρα τη μέθοδο των αποσπάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here