ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ επιχειρηματία για «χρηματισμό» του απερχόμενου Δημάρχου Κηφισιάς!!

0
169

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις καταγγελίες που έκανε μια επιχειρηματίας, η Κατερίνα Παρασκευοπούλου, κατά του απερχόμενου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ο οποίος με τη σειρά του την διαψεύδει και ετοιμάζεται να προβεί σε μηνύσεις.

Η γυναίκα προσπάθησε με τον σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. 

Το αποτέλεσμα ήταν να ξετιναχθούν οικονομικά παλεύοντας πάνω από δύο χρόνια να ορθοποδήσουν το κατάστημα τους και να πάρουν προέγκριση αδείας – όπως ισχυρίζονταν ότι δικαιούντο «ανάμεσα σε αρπακτικά και εκβιαστές».

Όπως είπε μιλώντας στο «www.makeleio.gr», όταν κάποια στιγμή το άνοιξαν και το δούλεψαν, μετά από βάσανα και κόπους, τελικά στο κατάστημα μπήκε λουκέτο.

Αιτία – όπως ισχυρίζονται – «το κύκλωμα εκβιαστών» που εδράζεται μέσα στο Δήμο Κηφισιάς και το οποίο τους παγίδεψε και τους κατέστρεψε αφού πρώτα τους είχε ξεζουμίσει.

«Παγιδευμένη πλέον γιατί είχα ξοδέψει πολλά χρήματα» (σ.σ. για την επένδυση και τα «λάδια» από εδώ και από εκεί), άκουγα όλο και περισσότερο από διάφορους πολιτικούς κύκλους καθώς και άλλους επιχειρηματίες ότι ο Δήμαρχος Κηφισιάς και μια σειρά εκτελεστικών οργάνων γύρω από αυτόν (δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι κλπ) όντως αποτελούσαν ένα εκβιαστικό κύκλωμα εις βάρος των επενδυτών της περιοχής, χρησιμοποιώντας ως κλειδί τις χρήσεις γης της Ν. Ερυθραίας και της Κηφισιάς».

«Πήγαμε να πάρουμε την προέγκριση όπως έλεγε ο νόμος. Μας παραμύθιασαν ότι θα μας την δώσουν αλλά κάποια στιγμή ένα πρωί ήρθε ένα καλόπαιδο που μας είπε ότι «δεν θα πάρεις ποτέ άδεια εάν δεν δώσεις στον δήμαρχο Χιωτάκη 250.000 ευρώ»…..σημειώνεται στην αναφορά της.

«Ήρθε στο γραφείο μου δημοτικός παράγων – και μου είπε: Είμαι άνθρωπος του Δημάρχου. Έχει αποφασίσει να σε βοηθήσει. Για να λάβεις την προέγκριση θέλουμε 30.000 ευρώ». Τα έδωσα, λεει η καταγγέλλουσα και ως δια μαγείας «έλαβα την προέγκριση την επόμενη μέρα»!

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν νέα προβλήματα και «εκβιασμοί», όπως αναφέρεται και στην μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Διαφθοράς. Τα αρπακτικά ζητούσαν κι άλλα λεφτά και της σφράγισαν πάλι το μαγαζί.

Η ιδιοκτήτρια αφηγείται ότι έρχονταν συνέχεια και της ζητούσαν λεφτά. Στο γραφείο της, ακόμα και σε χώρους στάθμευσης: «Ο τρόπος είναι ένας. 150.000 και καθάρισες».

Μετά από αυτά πήγα στο Μαξίμου, στον ιδιαίτερο του Σαμαρά, τον Κανελλόπουλο αλλά και στον υπουργό Εσωτερικών, τον Γιάννη Μιχελάκη.

Τα ξέρουν όλα αλλά δεν έπραξαν τίποτα. Μάλιστα αναγκάστηκα να πάω και στον υπουργό Ανάπτυξης, Χατζηδάκη, αλλά και τον Ράιχενμπαχ, τον επιτετραμμένο της TASC FORCE στην Αθήνα. «Μου είπαν ότι έχουν κι άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δήμαρχο»!

Το αποτέλεσμα ήταν η επιχείρηση να κλείσει, 35 άνθρωποι να μείνουν άνεργοι και η επιχειρηματίας να καταστραφεί.

Η επιχειρηματίας έχει προσκομίσει στους εισαγγελείς οπτικοακουστικό υλικό με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και εικόνα που δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα.

Δείτε τις καταγγελίες ΣΟΚ της κ. Κατερίνας Παρασκευοπούλου στα παρακάτω «4» βίντεο ντοκουμέντα:

{videobox}guimTT7Qqrw{/videobox}

{videobox}czpoDlNzjFg{/videobox}

{videobox}uzqGxIrOVI0{/videobox}

{videobox}_4dvwhXx9Rc{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here