ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ από τον δημοσιογράφο Αλέκο Μάρκελο: «Καταστροφή αρχείων του δημοσίου με εντολή Σαμαρά»!!

0
518

Στις 31/12/2014 στην προσωπική σελίδα που διατηρεί ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελος στο Facebook δημοσίευσε μια …σοβαρότατη καταγγελία, που αφορά στην καταστροφή αρχείων του δημοσίου με εντολή Σαμαρά σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή!!

Αρχεία τα οποία, όπως ο ίδιος αναφέρει, περιέχουν τμήματα της αλληλογραφίας με την Τρόικα καθώς επίσης και σημαντικά στοιχεία που ενδεχομένως να τους επιβαρύνουν με σοβαρότατες κατηγορίες όπως αυτή της προδοσίας!

Δείτε την καταγγελία ακριβώς όπως την δημοσίευσε στο Facebook ο Αλέκος Μάρκελος:

Με υπουργική απόφαση – εξπρές καταστρέφουν έγγραφα της Εφορίας!

Στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ!

Δηλαδή ο έμπιστος του Σαμαρά πρώην έφορος Μεσσήνης θα μπορεί να καταστρέφει όσα έγγραφα δεν του αρέσουν, όποιες εντολές θεωρεί ότι μπορεί να τον εμπλέξουν, όποιες αποφάσεις θέλει!!

Mε υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο διοικητής του ΣΔΟΕ αποκτά την δυνατότητα καταστροφής εγγράφων και στοιχείων του ΣΔΟΕ για υποθέσεις σκανδάλων όπως αυτά των Υποβρυχίων, για την λίστα Λαγκάρντ, του Λαυρεντιάδη, κ.α.

Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β’) δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση όπου στο άρθρο 1 παρ. ιδ μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για:

«έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».

Αυτά ξέρει ο Αλέξης Τσίπρας και τη Δευτέρα 29/12/2014 του έλεγε:

«Mην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων»!!

Για να δείτε την λεζάντα του εν λόγω ΦΕΚ 3498/29-12-14, κάντε κλικ πάνω της……και τα συμπεράσματα δικά σας:

{joomplucat:117 limit=4}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here