Καταδίκη Καλογρίτσα στην Ελβετία χωρίς…«White House».

0
742

Για αθέτηση συμφωνίας έργου καταδικάστηκε ο Χρήστος Καλογρίτσας από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, το οποίο δικαίωσε τη λιβανέζικη CCC (Al Ghandi & Consolidated Contractors International Company llc) απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του.

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου περιλαμβάνει και όλα τα επίσημα email μεταξύ των δύο αντιδίκων και τα οποία αναφέρονται αποκλειστικά στο έργο που ανέλαβε η εταιρεία «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα και επιβεβαιώνουν πως τα 3 εκατ. δόθηκαν για έργο στο Αμπού Ντάμπι, καθώς υπήρχε ανταλλαγή μηνυμάτων για επιβεβαίωση των εργασιών ακόμη και ένα μήνα αφότου ο Καλογρίτσας είχε κηρυχθεί έκπτωτος από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το διατακτικό υποχρεώνει τον κατασκευαστή να πληρώσει εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ, τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα και όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, που δημοσιεύει και τη σχετική απόφαση, πουθενά δεν υπάρχει αναφορά για οτιδήποτε σχετικό με εικονικές υποθέσεις τις οποίες ισχυρίζεται στη σημερινή μήνυσή του προς τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ο κ. Καλογρίτσας, υποστηρίζοντας πως είχε παρασυρθεί και αναγκάστηκε να την υπογράψει με πρόθεση όχι την κατασκευή έργου αλλά την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

Για αθέτηση συμφωνίας έργου καταδικάστηκε ο Χρήστος Καλογρίτσας από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, το οποίο δικαίωσε τη Λιβανέζικη CCC (Al Ghandi & Consolidated Contractors International Company llc) απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του.

Η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου περιλαμβάνει και όλα τα επίσημα email μεταξύ των δύο αντιδίκων και τα οποία αναφέρονται αποκλειστικά στο έργο που ανέλαβε η εταιρεία «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα και επιβεβαιώνουν πως τα 3 εκατ. δόθηκαν για έργο στο Αμπού Ντάμπι, καθώς υπήρχε ανταλλαγή μηνυμάτων για επιβεβαιώση των εργασιών ακόμη και ένα μήνα αφότου ο Καλογρίτσας είχε κηρυχθεί έκπτωτος από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αντίθετα αποσαφηνίζεται ότι όλα όσα περιλαμβάνει στους ισχυρισμούς του δεν ευσταθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν ένα μήνα αφότου είχε κηρυχθεί έκπτωτος από τη γ.γ. Ενημέρωσης στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα επιβεβαίωνε τη συμμετοχή του σε κατασκευαστικό έργο στο Αμπού Ντάμπι σε συνεργασία με τη Λιβανέζικη CCC, γεγονός που καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει ο κατασκευαστής περί τηλεοπτικής άδειας και οδηγεί σε πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here