Καταιγιστικές Αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για την προέλευση του Κορωνοϊού: Παρέμβαση-Κόλαφος κορυφαίου γερουσιαστή.

0
403

Ανοίγουν τα στόματα για την πιο βρώμικη ιστορία των τελευταίων δεκαετιών που αφορά την έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού και πως σκανδαλωδώς έστειλαν τον τύπο που είχε χρηματοδοτήσει το επίμαχο εργαστήριο για να την διεξάγει!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο παγκόσμιων διαστάσεων στο οποίο μάλιστα συμμετείχαν αρκετοί παράγοντες και δεν μιλάμε μόνο για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ο γερουσιαστής RAND PAUL μιλώντας στο FOX NEWS είπε επί λέξει αναφορικά με τις έρευνες για την προέλευση του Κορωνοϊού: Εδώ είναι το πρόβλημα. Όταν ο ΠΟΥ ξεκίνησε την έρευνα για την προέλευση της πανδημίας, εμείς προτείναμε τρία άτομα να συμμετέχουν στην αυτοψία που θα γινόταν στην Κίνα.

Αυτοί απέρριψαν και τα τρία άτομα που προτείναμε και δέχτηκαν έναν τύπο που ονομάζεται Peter Daszak ο οποίος ήταν αυτός που χρηματοδότησε το Κινέζικο εργαστήριο!

ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκε κρυφά από το Πεντάγωνο, χρηματοδότησε το ύποπτο εργαστήριο της Γιουχάν!

Επομένως, δεν μπορείτε να έχετε τους ίδιους ανθρώπους – όπως ο Anthony Fauci ή ο Peter Daszak – οι οποίοι είναι μέρος του μηχανισμού χρηματοδότησης που έστειλε αυτά τα χρήματα στο επίμαχο εργαστήριο Wuhan.

Δεν μπορείτε να τους ζητήσετε να διερευνήσουν τον εαυτό τους. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη σύγκρουση συμφερόντων, διότι εάν αυτή η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο που χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ, οι άνθρωποι που υποστήριξαν τη χρηματοδότηση προφανώς θα έχουν ευθύνη-τουλάχιστον ηθική ευθύνη…

Αυτή είναι η «Δρ Φρανκεστάιν» της Κίνας: Έφτιαξε ποντίκια με «ανθρώπινους» πνεύμονες για να δοκιμάσει κορωνοϊούς!

Ο ΠΟΥ έκανε μια ελλιπέστατη δουλειά την πρώτη φορά. Πρέπει να υπάρξει έρευνα, αλλά αυτή η έρευνα πρέπει να καθοδηγηθεί από το Κογκρέσο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here