Κατακραυγή στα Διεθνή ΜΜΕ για το πάρτι Μητσοτάκη στην Ικαρία.

0
431

Politico και Guardian διασύρουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεύμα του με 40 άτομα στο μπαλκόνι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία.

Την στιγμή που στην Ελλάδα τα Κυβερνητικά Κανάλια προσπαθούν να συγκαλύψουν το θέμα, τα διεθνή μέσα δίνουν στεγνά τον Μητσοτάκη.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχεται κριτική για γεύμα που έσπασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού»…γράφει ο Guardian ενώ σημειώνει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έφαγε μαζί με τουλάχιστον σαράντα άτομα, την ημέρα που τα μέτρα στην υπόλοιπη χώρα έχουν αυστηρό-ποιηθεί.

Στην ίδια κατεύθυνση και το Politico εχει άρθρο του με τίτλο «Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων του lockdown-ξανά», υπενθυμίζοντας προηγούμενες «εξορμήσεις» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Κεραυνοί Τσίπρα για το κορώνα-πάρτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ του καταλογίζει βαθιά υπεροψία και αλαζονεία.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία. Είμαι εξουσία και κάνω ότι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, ρε αδελφέ…

Άντε, εις υγείας των κορόιδων!

Υ.Γ.1.  Επικό τρολάρισμα του Μάκη Βορίδη κατά του Πρωθυπουργού!

Έγραψε ιστορία ο Βορίδης με όσα είπε κατά του Μητσοτάκη, τρολάροντας για την Ικαρία. Ο υπουργός που έχει μάθει μα μιλάει τσεκουράτα τόνισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως:

«Όταν εμφανίζεται πολιτικός του διαμετρήματος και της εμβέλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο σέβεται και αγαπάει ο Ελληνικός λαός, θα υπάρχουν, αναπόφευκτα, ότι μέτρα και να πάρεις, εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του»

Και μιλάμε για τρολάρισμα γιατί την ώρα που έλεγε αυτά ο Βορίδης στην Ικαρία έβαζαν τον Μητσοτάκη στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα για να τον σώσουν από τα γιουχαρίσματα.

Υ.Γ.2. Στο Νοσοκομείο της Ικαρίας, γιατροί βάρδιας υποχρεώθηκαν να παραστήσουν τους κομπάρσους για το σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι επικοινωνιολόγοι του Πρωθυπουργού επέλεξαν πολύ προσεκτικά τα πλάνα που θα παίξουν τα Κυβερνητικά Κανάλια. Έκρυψαν το πλάνο με τον γιατρό που αρνήθηκε να χαιρετίσει τον Πρωθυπουργό!

Φυσικά στον λειτουργό αυτόν της πρώτης γραμμής, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Δείτε το κομμάτι που έκοψαν τα Κυβερνητικά Κανάλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here