Καταπέλτης ο Μανώλης Γλέζος για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

0
196

Καταπέλτης ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος για τις Γερμανικές Οφειλές προς την Ελλάδα – προς το κράτος και ιδιώτες – από την κατοχή της χώρας μας το 1941-1944 από τα γερμανικά στρατεύματα. και τα εγκλήματα που έκαναν.

Για την προβολή του θέματος πανευρωπαϊκά η παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου που έχει καταγραφεί σε βίντεο έχει και αγγλικούς υπότιτλους.

Και αυτό διότι η πράξη του, μαζί με τον Λάκη Σάντα, να κατεβάσουν την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη, θεωρείται σε όλη την Ευρώπη – και όχι μόνο – ως μια από τις κορυφαίες αντιστασιακές πράξεις κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Μανώλης Γλέζος στο βίντεο περιγράφει με στοιχεία τις οφειλές, αναλύει το κατοχικό δάνειο με βάση το Δίκαιο του Πολέμου και εξηγεί ότι η Ελλάδα δεν διαπνέεται από εκδίκηση αλλά διεκδικεί το δίκιο της.

Θέλουμε, λέει, «Μια άλλη Ευρώπη του Πολιτισμού όπου θα θριαμβεύσει το δίκιο. Δεν επαιτούμε, δεν ζητιανεύουμε, απαιτούμε. Και ένα μάρκο να ήταν, όπως έχω γράψει και στο βιβλίο μου, να αποδοθεί το δίκιο»!

Με το βίντεο αυτό – και όχι μόνο – θα γίνει πολύπλευρη καμπάνια σε όλη την Ευρώπη για ενημέρωση του κόσμου, φορέων κλπ αλλά και των εθνικών Κοινοβουλίων. Δείτε το…..

{videobox}ElAwgZBxi6M{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here