Καταπέλτης ο Τσίπρας στην Βουλή: Λιποτάκτης ο Πρωθυπουργός-Ήρθε χθες να μιλήσει στη Βουλή, ενώ ήξερε ότι είμαι εκτός Αθηνών.

0
475

Στη θέση που πήγατε να βάλετε το Νίκο Παππά, κάθεται ήδη άλλος. Κάθεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εδώλιο, γιατί εν μέσω πανδημίας πυροδοτεί την κοινωνική έκρηξη και τον διχασμό. Και γιατί διαστρέφει την αλήθεια. Η υπόθεση Novartis ένα σκάνδαλο σε όλο τον κόσμο για τον κ Μητσοτάκη είναι σκευωρία.

Διασύρει κάθε έννοια δικαιοσύνης για να είναι αρεστός σε αυτούς που και ο Κώστας Καραμανλής αλλά και ο πατέρας του είχε καταγγέλλει ως νταβατζήδες.

Στήσατε μια προανακριτική χωρίς στοιχεία μόνον και μόνον για να ικανοποιήσετε εκείνους που ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τους μοίρασε εκατομμύρια και δεν τους έδωσε άδειες αλλά τους ανάγκασε να πληρώσουν από την τσέπη τους.

Και δεν το συγχωρούν, όπως και δεν συγχωρούν ότι ο Παππάς και ο Κρέτσος τους έκλεισαν 4 μέρες σε ένα γραφείο κι να τρώνε σάντουιτς για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για την εξουσία. Αυτά πληρώνει σήμερα ο Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς εξυπηρετείτε εσείς. Αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Αλλά αυτήν εδώ την παράταξη να ξέρουν ότι δεν μπορούν να την ορίζουν. Και για λίγο θα κρατάει η εξουσία τους να καθορίζουν τις κυβερνήσεις.

Παράβαση καθήκοντος λέτε για το Νίκο Παππά ότι έβαλε τους νταβατζήδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν το δημόσιο. Στήστε τα αυτά τα Ειδικά Δικαστήρια είναι τιμή μας.

Γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πιο έντιμη κυβέρνηση που πέρασε και ανάποδα να μας γυρίσετε ένα ευρώ από την τσέπη μας δεν θα πέσει. Τα δικά μας στελέχη δεν στήνουν οφ σορ και τα δικά μας στελέχη δεν αγνοούν τι έχουν…στο Πόθεν Έσχες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here