ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Πολάκης! Ξεμπροστιάζει παραγγελία-σκάνδαλο ύψους 1,5 εκ. ευρώ για μάσκες με απευθείας ανάθεση!

0
470

Σε μία ακόμα αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε, το βράδυ της Παρασκευής 10/04/20, ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζοντας να ενημερώνει τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και της «συσκότισης» που έχει επιβάλει η ενημέρωση «ομοψυχίας» των ΜΜΕ.

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται στην υπόθεση της σκανδαλώδους παραγγελίας, με απευθείας ανάθεση, μασκών υψηλής προστασίας προς 20 ευρώ τη μία με το συνολικό τίμημα να εκτινάσσεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ με ΦΠΑ, ενώ αφήνει αιχμές ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι αδελφός «συγγενικού» προσώπου διοικητή υγειονομικής περιφέρειας!

Εξηγεί μάλιστα με ποιο τρόπο, μέσα από τέτοιες σκανδαλώδεις παραγγελίες «βγαίνουν τα λεφτά και μοιράζεται το χρήμα σε κολλητούς και φίλους και βέβαια όλα ΝΟΜΙΜΑ» και στέλνει μήνυμα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να παρέμβει γιατί «τώρα δεν μπορείς να πεις πως δεν ήξερες».

Ιδιαίτερη σημασία ωστόσο έχει και το υστερόγραφο της ανάρτησης, όπου ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας, που έχει πρωτοστατήσει το τελευταίο διάστημα στις αποκαλύψεις για το πως επιχειρείται την ώρα που όλοι οι πολίτες καλούνται να μείνουν σπίτι να μετατραπεί η κρίση του κορωνοϊού σε «ευκαιρία» για λίγους και εκλεκτούς, στέλνει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες:

«Τα παραπάνω είναι παράδειγμα «εποικοδομητικής» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, για το καλό του δημοσίου συμφέροντος… Καλή κι η σοβαρότητα -υπευθυνότητα αλλά τα λαμόγια έχουν στήσει ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ κάνοντας την κρίση ευκαιρία (για τις τσέπες τους βέβαια)».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here