Κατασχέθηκαν τα έσοδα από τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία!!

0
281

Φωτιά πήρε πάλι το πολιτικό σκηνικό, μετά την κατάσχεση των εσόδων από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, εξαιτίας των χρεών του κόμματος.

Το 1,2 εκατ. ευρώ κατασχέθηκε μετά από ασφαλιστικά μέτρα προμηθευτών, εμπόρων επίπλων, εμπόρων όπλων, εμπόρων λευκής σαρκός, αλλά και εργαζομένων στα γραφεία του κόμματος που έχουν να πληρωθούν από την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, απειλείται με κατάσχεση και η περιουσία του νέου προέδρου του κόμματος, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνουν προσπάθεια να μην εκλεγούν στις 10 Ιανουαρίου, για να μην βρεθούν στον δρόμο.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαρρέει πως ήταν τρίτος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής αλλά ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε προβοκάτσια για να βγάλει δεύτερο τον Μητσοτάκη και να μην χάσει ο ίδιος την περιουσία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να προσφύγει στα δικαστήρια, για να αποδείξει πως ήταν τρίτος στις εκλογές και όχι δεύτερος.

Είναι τόσοι πολλοί αυτοί στους οποίους χρωστάει χρήματα η Νέα Δημοκρατία, που σκοπεύουν να κάνουν εκλογές μεταξύ τους, ώστε να αναλάβει ένας από αυτούς την προεδρία του κόμματος, το οποίο, όπως δηλώνουν, τους ανήκει.

Παράλληλα, οι τράπεζες σκοπεύουν να πουλήσουν τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας σε ξένα «hedge funds», κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να νομίζεις πως την Νέα Δημοκρατία την ελέγχουν – όπως πάντα – οι ντόπιοι ολιγάρχες, ενώ θα την ελέγχουν ξένοι ολιγάρχες ή καμιά Siemens, και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, θα είναι πολύ καταστροφικό για την δημοκρατία μας.

Σε μια προσπάθεια να πληρωθούν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας, ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος, κ. Πλακομουνιωτάκης, πρότεινε στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου, κάθε μέλος ή φίλος του κόμματος να πληρώνει 1.000 ευρώ για να έχει το δικαίωμα να ψηφίσει, αφού πολλοί φίλοι του κόμματος δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής γιατί έβρισκαν πολύ χαμηλό το ποσό των 3 ευρώ, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που κολλούσαν πεντακοσάρικα στα κούτελα των μελών της εφορευτικής επιτροπής και δεν ήθελαν να πάρουν τα ρέστα.

Η πρόταση του κ. Πλακομουνιωτάκη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τη βάση του κόμματος – γιατί το να ψηφίζεις στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πολύ trendy και γκλαμουράτο – οπότε αναμένεται κοσμοσυρροή στις κάλπες την 10η Ιανουαρίου, και η εκλογική διαδικασία θα κρατήσει μια εβδομάδα, ενώ τα αποτελέσματα για την εκλογή του νέου προέδρου θα ανακοινωθούν την 21η Απριλίου.

Πηγή pitsirikos.net

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here