Κατηγορούν τον Γεωργιάδη για σκανδαλώδη Ελληνοποίηση.

0
225

Καρφώθηκε μόνος του ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα βέβαια και από τις μορφές του «περιβάλλοντος Βορίδη», που έδειχναν σαφώς το συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από την σκανδαλώδη-όπως προκύπτει-πολιτογράφηση του Τούρκου υποστηρικτή του ψευδοκράτους, Γιασάμ Αγιαβέφε.

Κατηγορούν τον Γεωργιαδη για σκανδαλώδη ελληνοποίηση

Κατά την προσφιλή που τακτική μάλιστα, έπειτα από τις προφανείς ενδοκυβερνητικές πιέσεις που δέχτηκε για να πάρει επάνω του την ευθύνη, αντί να απολογηθεί, πέρασε στην αντεπίθεση. Με την ρητορική του «θα τους γδάρω»…

Έφτασε λοιπόν στο σημείο να βαφτίζει «υποστηρικτές του Ερντογάν», όσους διερευνούν αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση, η οποία ήδη προκαλεί οργή και τρομερές αποκαλύψεις στην Κύπρο.

Απαντώντας σε tweet του Κώστα Βαξεβάνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος Τούρκος είναι αντικαθεστωτικός κι αν πέσει στα χέρια του Ερντογάν θα εκτελεστεί με βασανιστήρια!

Εδώ λοιπόν προκύπτει το απίστευτο: Ένας άνθρωπος που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες με διαδικτυακό τζόγο, τιμωρείται με θάνατο δια βασανιστηρίων στην Τουρκία, αλλά λαμβάνει τιμητική πολιτογράφηση στην Ελλάδα, δηλαδή την ύψιστη τιμή!

Όλα αυτά φυσικά σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Λησμονεί ο δύστυχος και δυστυχώς για την Ελλάδα Υπουργός, ότι την περικεφαλαία του τουρκοφάγου την έχει πετάξει εδώ και χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here