Κατρακύλα για ΣΚΑΪ και ANT1. Οι τηλεθεατές δεν ξεχνούν τον βρώμικο ρόλο τους!

0
294

Ο κόσμος λοιπόν γύρισε την πλάτη στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που έφτασαν στα….άκρα της ασύστολης προπαγάνδας την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα. Στον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1.

Ειλικρινής απορία: Δεν τα ενδιαφέρει τα κανάλια αυτά η τηλεθέαση; Είναι λιγότερη σημαντική αυτή από την εξυπηρέτηση των πολιτικών τους σκοπιμοτήτων;

Τελευταίοι ήταν τη βραδιά των εκλογών, 8,5% μόλις ο ΑΝΤ1 και 8,6% ο ΣΚΑΪ, μπορεί να τους πέρασε ακόμα και το Nickelodeon που δείχνει κινούμενα σχέδια για πιτσιρικάδες.

Νικητής το STAR και, βασικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου με 19,7%. Έχει κρατήσει καλή στάση όλα ετούτα τα ζόρικα χρόνια ο Χατζηνικολάου, έξυπνος, παίζει με το σύστημα χωρίς να τον «τρωει» αυτό. Στη δεύτερη θέση ήταν το Mega με 15% κράτησε.

Την έκπληξη την έκανε όμως η ΕΡΤ 1 που βγήκε 3η με 13,3%. Πάνος Χαρίτος και Αντώνης Αλαφογιώργος κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Και είναι αλήθεια πως η ΕΡΤ ήταν η πιο αντικειμενική την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα.

Στους χαμένους και ο ALPHA και η Έλλη Στάη που βγήκε 4ος με 12,1% όταν μέχρι και την προηγούμενη εκλογική βραδιά, εκείνη του Ιανουαρίου, πάλευε με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτιά.

Μετά το πέρας της έμμεσης προεκλογικής περιόδου, λόγω δημοψηφίσματος….Alpha και Έλλη Στάη φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Όπως αναφέρει το vima.gr ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here