Κατώτερος των Περιστάσεων-«Άθλια» η εμφάνιση Μητσοτάκη στη Βουλή.

0
231

Πρέπει να είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σήμερα εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός, σχεδόν «ικέτης» του Ανδρουλάκη. Το χειρότερο όμως όλων ήταν ότι έφτασε στο σημείο να ζητήσει την συνδρομή του Γιάνη Βαρουφάκη προκειμένου να τεκμηριώσει ευθύνες του ΣυΡιζΑ στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων!

Προειδοποίησε μάλιστα τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι θα τον εγκαταλείψουν οι ψηφοφόροι του, εάν συνεχίσει να μην θέλει Κυβέρνηση με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό…

Γεγονός όμως ότι επανέλαβε πολλές φορές ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν λάθος, ενώ τον προέτρεψε ακόμα και να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν πιστεύει ότι ήταν παράνομη-ενώ ο Ανδρουλάκης έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη-δείχνει ότι ο Πρωθυπουργός φοβάται πάρα πολύ τις εξελίξεις.

Κατήγγειλε δε κλείνοντας, ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να αποδυναμώσουν την Κυβέρνηση για να την ελέγχουν, υιοθετώντας πλήρως τις θεωρίες συνωμοσίας που είχε διαρρεύσει το μέγαρο Μαξίμου προ ημερών.

Υ.Γ. Βατερλό Μητσοτάκη στη βουλή – Η ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα που του έδωσε την «χαριστική» Βολή-Δρομολογούνται εξελίξεις;

Ευθεία ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή, καλώντας τον Πρωθυπουργό να απαντήσει για ποιον λόγο παρακολουθείτο ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Γιατί παρακολουθούσατε τον Ευρωβουλευτή και τότε υποψήφιο Πρόεδρο του τρίτου κόμματος; Ποιος λόγος σας οδήγησε στην παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κ. Ανδρουλάκη είτε με συμβατικούς είτε με τεχνολογικά προηγμένους τρόπους;»… ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής και τον κάλεσε να πάρει το μικρόφωνο και να απαντήσει:

«Είναι πράκτορας ξένων συμφερόντων; Είναι κατάσκοπος ξένων δυνάμεων; Πάρτε το μικρόφωνο και απαντήστε. Πάρτε το μικρόφωνο. Πάρτε τον λόγο, σας δίνω τον λόγο! Απαντήστε…Ορίστε…».

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε άφωνος και δεν έδωσε καμία απάντηση.

Υ.Γ.1. Κόλαφος ο Αλέξης Τσίπρας στη βουλή-Στριμώχνει τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here