ΚΕΕΛΠΝΟ Rules…του Θανάση Καραμπάτσου-Documento.

0
453

Πού πήγαν τα 11 εκατ. ευρώ για τη (δωρεάν κανονικά) Διαφήμιση-Ενημέρωση για το «Μένουμε σπίτι»;

Με τη συνταγή ΚΕΛΛΠΝΟ, όπως είχε γράψει το Documento, το Μαξίμου αφού ακύρωσε απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Πέτσα για δωρεάν προβολή χρησιμοποίησε έναν ενδιάμεσο με σκοτεινό παρελθόν (πολλές οι καταγγελίες), τη διαφημιστική «Initiative Media», και μοίρασε κρατικό χρήμα.

Εκμεταλλευόμενοι την καταχνιά της πανδημίας και με το αιτιολογικό της «εκτάκτου ανάγκης» άφησαν τα πάντα στο σκοτάδι. Ποιος πήρε και πόσα, με ποια κριτήρια;

Το Documento πήρε ένα τεράστιο μηδενικό (μας «αποζημίωσαν» που λέγαμε ότι πρέπει να είναι δωρεάν τα μηνύματα) χωρίς αιτιολογία και κάποια sites (όπως στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ) ταΐστηκαν για να γράφουν ύμνους στον Χαρδαλιά και τα χακί παρκά του.

Κάποιοι λένε ότι τα πήραν συνολικά 500 ιστοσελίδες, εφημερίδες πανελλαδικές και τοπικές, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, και αντιστοιχεί σε μέσο όρο περίπου 20.000 ευρώ ανά μέσο! Με διαρροές και φήμες δεν υπάρχει δημοκρατία.

Διαφάνεια και λογοδοσία εδώ και τώρα, δημόσιο χρήμα διανεμήθηκε. Με ποια κριτήρια;

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here