Κεραυνοί Γιώργου Τράγκα: Ο Μητσοτάκης θέλει ένα βρώμικο ’89 για να υπογράψει παραχωρήσεις στην Τουρκία!

0
946

Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι Πλαστές!… 

Η χώρα στενάζει από την ανεργία και την πείνα – Ο Μητσοτάκης θέλει ένα «βρόμικο ’89» για να υπογράψει μέσα στην ομίχλη του Covid-19 παραχωρήσεις στην ΤουρκίαΠαζαρεύει περιορισμένη κυριαρχία (επήρεια) για Καστελόριζο, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη.

Όλες οι πληρωμένες από την κυβέρνηση και φίλους της δημοσκοπήσεις απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ήδη, η συντριπτική πλειονότητα του λαού αισθάνεται τις συνέπειες των ακραίων μέτρων του lockdown και φοβάται ότι ο (υ)ιός Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε νέους επαχθείς Δανεισμούς, Μνημόνια και Υποχωρήσεις, όπως και σε ταπεινωτικές συμφωνίες με την Τουρκία.

Εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταλάβει την ανεργία και την πείνα που έφερε ο «made in Microsoft» σημερινός πρωθυπουργός και διαισθάνονται πόσο υπάκουος είναι στο Βερολίνο και πόσο εύκολα «κρυολογεί», όταν βήχει ο Ερντογάν στον παλάτι του στην Άγκυρα.

Όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Ν.Δ., όλοι όσοι θυμούνται τον ιδρυτή της, όσοι έχουν την Ελλάδα στο αίμα τους, όσοι πιστεύουμε στην ανεμπόδιστη κίνηση των ιδεών και στο δικαίωμα του αντιπάλου να μιλά ελεύθερα θεωρούμε την πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του «καρκινώδη δυσπλασία» μέσα στους υγιείς ιστούς του κόμματος και καταστροφικές για την πατρίδα.

Ο γερμανόφιλος αρχηγός της σημερινής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει σύντομα και άμεσα τη δράση-μαζική αντίδραση όλων εκείνων που δεν επιθυμούν περιορισμένη «επήρεια» και ΑΟΖ των ακριτικών νήσων του Αιγαίου.

Η πιστοποίηση μειοδοτικών-προδοτικών κινήσεων από τους πολιτικούς κλώνους του Σημίτη, τους εμφανείς εγκάθετους της Γερμανίας, θα προκαλέσουν τεκτονικές δονήσεις στο εκλογικό σώμα, και κυρίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς.

Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να υλοποιήσει αντεθνικά σχέδια, υποβαλλόμενα και καθοδηγούμενα από τα «αφεντικά» του.

Όλες οι δημοσκοπήσεις που προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια, τα οποία συνέβαλαν στην εθνική καταστροφή, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Το διαπιστώνω πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και διασχίζοντας την επικράτεια.

Είμαι τώρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα (από ότι ακούω) δεν είχε κανένα κρούσμα Covid-19. Παντού εδώ συναντώ και βλέπω την οικονομική καταστροφή. Ένα κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, καταστράφηκε οικονομικά από το lockdown του Μητσοτάκη και της «χρυσής» ομάδας των λοιμωξιολόγων.

Σάββατο και στο στενό του Αγίου Σπυρίδωνα μόνο τρία μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Εκεί, στη Στοά των Λιστών, ελάχιστες παρέες, νεαρά παιδιά ηλικίας 13 με 18. Κανένας τουρίστας! Κοιτάζω το ημερολόγιο: 27 Ιουνίου! Τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού, κλειστά. Όπως μου είπαν, τα πιο πολλά δεν θα ανοίξουν, γιατί εκτιμούν ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς χαμένη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.

Οι Κερκυραίοι (όπως και όλοι οι Έλληνες) έχουν καταλάβει ότι έπαιξαν πολύ βρόμικο παιχνίδι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι.

Όπως μου είπαν καταστηματάρχες δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα – μίλησαν σε δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών – για την όλη κατάσταση, αφηγήθηκαν τη δραματική οικονομική κατάστασή τους, είπαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων ότι έρχεται μεγάλη πείνα στο νησί, αλλά κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις τους!

Με εντελώς φασιστικό τρόπο, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επώνυμοι των καναλιών αποκρύβουν τις οιμωγές και την απόγνωση των Ελλήνων σε όλη τη χώρα. Όπως μου έλεγαν στα φέρι Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας, μόνο πέρυσι το Πάσχα μετέφεραν στην Κέρκυρα 16.000 επιβάτες.

Φέτος, όλη η Ηγουμενίτσα «ψάχνεται» πώς θα τα βγάλει πέρα. Το ίδιο και οι γύρω περιοχές. Το φάσμα της ανεργίας και της πείνας απλώνεται. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει και οι διακινούμενοι – φυσικά Έλληνες – είναι ελάχιστοι.

Στη βόρεια Κέρκυρα, όπου έρχονται κάθε χρόνο Βρετανοί, τα πάντα είναι ερημικά. Οι ταβέρνες είναι κλειστές στο Καλάμι και στην Κουλούρα. Το μεγάλο ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που δέχονταν χιλιάδες Σκοτσέζους, Ουαλούς και Ιταλούς κάθε χρόνο, θεόκλειστα. Ένα σούπερ μάρκετ, η «Δήμητρα», είναι ανοιχτό στην Κασσιόπη. Εκεί, στην άκρη του λιμανιού, βρήκα ανοιχτό το «ταβερνάκι».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here