Κηφισιά: «Μενάνδρεια 2014»

0
164

Είναι κάποιες βραδιές καλοκαιριού που η Τέχνη……σου ανοίγεται!

Ο Δήμος Κηφισιάς οργανώνει για 12η χρονιά τον δημοφιλή πολιτιστικό θεσμό «Μενάνδρεια» που έχει στόχο την καθαρή ψυχαγωγία. Σαν μια άλλη πνευματική «τροφή» που στις μέρες μας……όλοι έχουμε τόσο ανάγκη!

Με τις παραπάνω σκέψεις κατά νου δημιουργήθηκε το φετινό πρόγραμμα του Κύκλου Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2014».

Ενός πολύ-θεματικού Φεστιβάλ που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 ενώ ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις του το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014. 

Μουσικό-Θεατρικό-Χορευτικές παραγωγές για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα, αρκετές με ελεύθερη είσοδο για το κοινό αλλά και ορισμένες με προσιτό εισιτήριο για όλο τον κόσμο.

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που αποτέλεσε και έναν από τους βασικούς άξονες διαμόρφωσης του προγράμματος του Φεστιβάλ «Μενάνδρεια 2014».

Ένας «περιορισμένος» κύκλος 18 εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πλειοψηφία τους στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) αλλά και σε χώρους όπως το Θέατρο Εργατικών Κατοικιών1η Μάη στην Κάτω Κηφισιά, το Δημοτικό Λαϊκό θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ι. Δρυμπέτη και Κερκύρας), το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (Πατρών και Κορίνθου – Κηφισιά), η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά και στο ΑΛΩΝΙΑ-Γήπεδο Μπάσκετ στην Οδό Μπακογιάννη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα «Μενάνδρεια 2014» πατώντας ΕΔΩ……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here