Κηφισιά: Φρενίτιδα για ένα ζευγάρι παπούτσια!!!

0
225

Μέχρι και σε sleeping bags έξω από το κατάστημα «Simple Caractere» της Κηφισιάς κοιμήθηκαν επίδοξοι αγοραστές όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τα γύρω Βαλκάνια.

Αιτία,το πολυπόθητο ζευγάρι παπούτσια αξίας 200 ευρώ που σχεδίασε για την Adidas ο ράπερ – και σύζυγος της διάσημης Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ!

O συνωστισμός έξω από την μπου¬τίκ «Simple Caractere»!

Μόλις μία ημέρα πριν από την Πρωτοχρονιά, στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά, έξω από την μπου¬τίκ «Simple Character» έχει προκληθεί ένας ασυνήθιστος συνωστισμός.

Από τις 8 το πρωί κόσμος πάει κι έρχεται, ενώ κάποιοι νέοι, εμφανώς από τα Βαλκάνια, μόλις ξύπνησαν και βγαίνουν νωχελικά από τα sleeping bags τους πάνω στο πεζοδρόμιο!

«Διανύσαμε τόσα χιλιόμετρα για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ένα ζευγάρι Αdidas Yeezy Boost 350 να γίνει δικό μας», λέει ένας από αυτούς που ταξίδεψαν από τη Βουλγαρία για να το αποκτήσουν.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όλο το τετράγωνο γύρω από το κατάστημα κατακλύστηκε από νέους υποψήφιους αγοραστές που έσπευσαν να προλάβουν ένα από τα περιορισμένου αριθμού ζευγάρια της Αdidas.

«Ήρθα εδώ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προκαθορισμένη πώληση επειδή στην πατρίδα μου δεν θα τα βρω», λέει στο «thema people» ο νεαρός από τη Σερβία, που επί δύο ημέρες κοιμόταν έξω από το «Simple Character», για να διεκδικήσει ένα από τα 30 ζευγάρια που θα διέθετε προς πώληση το μαγαζί.

«Θα μπορούσα να διανύσω χιλιόμετρα περπατώντας, να μείνω στην έρημο χωρίς νερό, να ποδοπατηθώ και να πληρώσω όσο-όσο, αρκεί να τα αγοράσω προκειμένου ο χειμώνας να με βρει φορώντας τα», συμπληρώνει. Ούτε καν η διόλου χαμηλή τιμή πώλησής τους, τα 200 ευρώ, πτόησαν τους δεκάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν.

«Εστειλα τον οδηγό της οικογένειας να περιμένει όλο το βράδυ και το πρωί πήρα τη θέση του», εκμυστηρεύτηκε νεαρός γόνος οικογένειας επιχειρηματιών. «Στην Αμερική δεν τα πρόλαβα. Με το που ήρθαν εξαντλήθηκαν αμέσως, γι’ αυτό και περίμενα να έρθουν εδώ», συμπληρώνει, καμαρώνοντας για το νέο του απόκτημα.

Παρά το στριμωξίδι, πάντως, η διαδικασία στο κατάστημα της Κηφισιάς κύλησε ομαλά και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του. Η μπουτίκ άνοιξε στις 8 ακριβώς, αλλά τα 30 ζευγάρια παραδόθηκαν από τους εκπροσώπους της Αdidas στο «Simple Character», το μοναδικό κατάστημα στην Αθήνα που διεκδίκησε και πήρε τη διανομή τους, στις 9 το πρωί.

Η Ράνια Λιακωτίτη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναφέρει: «Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, ξέραμε ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα αθλητικό παπούτσι, αλλά για ένα fashion item που έχει γίνει παγκόσμια τάση, γι’ αυτό και έχει προκαλέσει τέτοια μανία. Διεκδικήσαμε πολύ σκληρά το δικαίωμα της πώλησής του στην Αθήνα και μετά από πολύ κόπο τα καταφέραμε».
Και ξύλο για τα παπούτσια του Κάνιε Γουέστ!

Το Αdidas Yeezy Boost 350, που σχεδίασε ο ράπερ και μουσικός παραγωγός Κάνιε Γουέστ, θεωρείται από τους ανθρώπους της μόδας διεθνώς το σνίκερ της χρονιάς.

Στο Λονδίνο, στην Dover Μarket Street, οι fan του Κάνιε Γουέστ ήταν τόσο αγριεμένοι, που μες στο σπρωξίδι έριξαν κάτω τις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ σε Νέα Υόρκη, Τόκιο, Μιλάνο και Παρίσι έπεσε ακόμη και ξύλο μεταξύ των επίδοξων αγοραστών, με αποτέλεσμα οι αγορές να πραγματοποιούνται υπό αστυνομική επιτήρηση.

Η συνεργασία του Κάνιε Γουέστ με την Adidas ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, κορυφώθηκε όμως φέτος τις γιορτές, καθώς ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο παπούτσι κυκλοφόρησε σε χρώμα Oxford Tan, ένα ιδιαίτερο μπεζ, στο χρώμα της άμμου, που ομολογουμένως είναι το πιο επιτυχημένο της σειράς.

Ακόμη και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρασύρθηκε!

Το Yeezy Βoost 350 έχει προκαλέσει πυρετό και στο Instagram, καθώς η οικογένεια Καρντάσιαν τα προμοτάρει με κάθε ευκαιρία. Κένταλ και Κάιλι Τζένερ τα επαινούν συνεχώς, κάνοντας ακόμη και τον πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα να τα επιλέξει.

Η φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου με τα Yeezy Βoost 350 δημοσιεύτηκε παντού και οι πωλητές του eBay έτριβαν τα χέρια τους βλέποντας το συγκεκριμένο μοντέλο να πωλείται μέχρι και 1.500 ευρώ το ζευγάρι.

Τα trendy παπούτσια είναι ήδη συλλεκτικά, κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και έχουν δυνατή αξία μεταπώλησης. Λέγεται μάλιστα ότι την άνοιξη στον οίκο Christie’s θα δημοπρατηθούν κάποια κομμάτια με αρχική τιμή τα 6.000 ευρώ!

Όσοι δεν πρόλαβαν να τα εξασφαλίσουν, λοιπόν, ας περιμένουν τη δεύτερη φουρνιά περιορισμένων ζευγαριών, που πρόκειται να καταφτάσει στη χώρα μας στις αρχές Φεβρουαρίου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here