«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής με τις…. ευλογίες της ΝΔ.

0
624

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας, η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, «κλείδωσε» από την Πειραιώς.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις αυτό-διοικητικές εκλογές και είναι πολύ πιθανόν η Νέα Δημοκρατία τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις που θα αφορούν τους υποψήφιους στους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες αναφορικά με τις επόμενες Αυτό-διοικητικές εκλογές.

Στο κλίμα αυτό προφητική ήταν και η ανάρτηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη:

«Με ενδιαφέρει να είμαι κοντά στον πολίτη και στην αυτοδιοίκηση. Με ενδιαφέρει η Αθήνα, η Μητροπολιτική Πρωτεύουσα και γνωρίζω πως σημαντικό ρόλο για την μητροπολιτικότητα της Αθήνας, αποτελεί η Περιφέρεια Αττικής. Τις επόμενες ημέρες θα αναπτύξουμε όλοι μαζί τις μελλοντικές κινήσεις μας».

Δήμος Κηφισιάς: Οι πρώτοι υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Η Λίστα-Σεντόνι των υποψηφίων για τον δημαρχιακό θώκο της Κηφισιάς!!

Όπως πληροφορούμεθα, το «κλείδωμα» του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, έχει φουντώσει τον προεκλογικό πυρετό στον Δήμο Κηφισιάς, επιφέροντας μεγάλη αναταραχή και αγωνία στο στρατόπεδο της Δημοτικής Παράταξης του κ. Νίκου Χιωτάκη «ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ» γενικά και στους δελφίνους-υποψήφιους Δημάρχους της Παράταξης ειδικότερα!

Αυτό οφείλεται στο πιθανολογούμενο «κλείδωμα» του κ. Ν. Χιωτάκη ως Αντί-περιφερειάρχη Αττικής!!……..ο οποίος θεωρείτε πολύ στενός φίλος του κ. Πατούλη!! 

Σε αυτή την περίπτωση, για τον δημαρχιακό θώκο της Κηφισιάς:

(1) ή θα αναζητηθεί Νέος Αρχηγός ανάμεσα στους δελφίνους-υποψήφιους, για να ηγηθεί, να ανανεώσει και να ισχυροποιήσει την Δημοτική Παράταξη «ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ».

(2) ή οι δελφίνοι-υποψήφιοι θα αυτονομηθούν και θα ανακοινώσουν ευθαρσώς την υποψηφιότητα τους για τον δημαρχιακό θώκο στις δημοτικές εκλογές τους προσεχούς Μαΐου.

Οι κ.κ. Μανώλης Κουρμαδιάς και Βασίλης Βάρσος, δύο βασικά στελέχη της εν λόγω Παράταξης, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των πολιτών σαν υποψήφιοι για την δημαρχία της Κηφισιάς.

Στις οι εν λόγω υποψηφιότητες έχουν προστεθεί άλλες δύο που έχουν ήδη σπεύσει να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους ότι θα είναι υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο. Οι κ.κ. (1) Νίκος Αναγνωστάτος ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα και (2) Δημήτρης Λιανός που επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του μέσο συνέντευξης που παραχώρησε στον Τύπο της Κηφισιάς.

Τέλος αναφέρουμε ότι, μέχρι στιγμής, ανεπίσημα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και οι κ.κ. Χρήστος Καλός, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κυριακή Πατρινού-Ντελ Τόρο (νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Παναγιώτης Κανακάκης, και Αλέξης Μακρής.

Λέγεται ότι η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο. Οψόμεθα!…..

Υ.Γ. Πάντως, εκείνο που παρατηρείτε είναι πως σε όλες της Δημοτικές Παρατάξεις αναζητούν τους υποψήφιους Δημάρχους ή Δημοτικούς Συμβούλους, από το σημερινό ή το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίοι έχουν στην φαρέτρα τους αρκετές γνώσεις και εμπειρίες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here