Κλοπή και δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς!

0
238

Την αδράνεια των ανθρώπων του Δήμου Κηφισιάς φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι, οι οποίοι μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων, κατάφεραν διπλό «χτύπημα» στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Οι δράστες όντας καλά πληροφορημένοι με τον τρόπο που έδρασαν και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί απο κανέναν, εισήλθαν αρχικά μέσω διπλανού οικοπέδου και διέρρηξαν το χώρο όπου φυλάσσονται πολύτιμα εργαλεία, με αποτέλεσμα να κλαπούν βενζινοκίνητα πριόνια, αντλίες καθώς κι ένα πιεστικό μηχάνημα.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, λίγα μόλις 24ωρα μετά, διαπιστώθηκε η δολιοφθορά σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Κηφισιάς, αφού είχαν αφαιρεθεί 4 από τα 6 μπουλόνια από τροχό πυροσβεστικού οχήματος, ενώ εκλάπησαν εκ νέου εργαλεία, όπως ένας γρύλος κι ένα μπουζόκλειδο, ενδεχομένως για να εξαφανίσουν οι δράστες κάθε ίχνος τους.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, αν το γεγονός αυτό δεν γινόταν αντιληπτό από κάποιους, τότε ίσως να μιλούσαμε ακόμα και για τραγωδία, καθώς με το πρώτο συμβάν κατάσβεσης πυρκαγιάς, το όχημα θα καλείτο να μεταβεί σε κάποιο περιστατικό, με ότι συνεπάγεται αυτό στη συνέχεια !

Το θέμα και η απορία που γεννάται είναι, μήπως θα πρεπε να παρθούν αυστηρότερα μέτρα σε χώρους όπου διακυβεύεται η ασφάλεια των συμπολιτών μας και η προστασία της δημόαιας περιουσίας;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here